torstai 24. joulukuuta 2015

Luukku 24 - Sabrina Nightrock


Tasan 20 päivää sitten, luukusta numero 4 paljastui kilpailu. Kilpailu, jonka voittaja saisi 10 000 sc. Tehtävänä oli vain perustella, miksi juuri sinun pitäisi ne voittaa. Kaikilla oli varteenotettavia perusteluja, mutta kuitenkin vain yksi voi voittaa. Ja se yksi oli tällä kertaa Diana Whalesmith! Lähetän sinulle pian s.postiisi koodin, jonka avulla saat coinsit lunastettua.



Ensikerralla täytynee palkita useampi kuin yksi, jottei päättäminen olisi näin hankalaa, kuten se oli tällä kertaa. On hankalaa valita vain yksi perustelu, kun kaikilla oli ihan hyviä perusteluja ja myös he olisivat ansainneet coinsit.
Nyt on kuitenkin joulun odotus ohi ja on aika päättää tämä 24-osainen luukkurumba. Kiitokset kaikille kalenteria seuranneille ja totta kai myös luukkujen tekijöille! Ehkäpä teemme joulukalenterin myös ensivuonna :)




 

10 kommenttia:

  1. Onnee voittajalle tätäki kautta! <3

    VastaaPoista
  2. OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG

    KIITTI MILJOONASTI SIIS IHAN OIKEESTI RAKASTAN TEITÄ KAIKKIA NIIN SYDÄMENI POHJASTA!

    Ihanaa tää vuosi tässä clubissa on ollut. Nyt noi teidän kaikkien perustelut oli niin jumalattoman ihania että mä jopa itkin niitten lopussa. Oikeesti kiiiitooooos!! <33333333

    HYVÄÄ JOULUA NSG!

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea Dia! :) <3 Todella ansaitsit ne coinssit! <3

    VastaaPoista
  4. dia on mun nykysen clubin vanha jäsen kiva et bongasin sen nyt täältä.

    VastaaPoista