perjantai 4. joulukuuta 2015

Luukku 4 - Sabrina Nightrock

Heippa hei ja hyvää joulukuun 4. päivää!

Arvoin taannoin keväällä 5000 sc muistaakseni ystävänpäivän kunniaksi. Nsg:n synttärit tuli ja meni, enkä huomannut juhlistaa niitä uudella arvonnalla. Nyt sso on kuitenkin avannut taas gift shopin, joten on aika pitää myöhäinen synttärikisa, tai kaitpa tätä voi joulukisaksikin kutsua. Tällä kertaa laitetaan pottia puolella suuremmaksi, eli palkintona on 10000 sc ja osallistumisaikaa 23.12 iltaan saakka. Voittaja paljastetaan 24. luukussa.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Kerro sso nimesi ja s.postisi, sekä perustele, miksi juuri sinun pitäisi voittaa 10000 sc. Parhaimman perustelun kirjoittanut voittaa coinsit.

Tämä kilpailu on tarkoitettu ainoastaan clubin nykyisille jäsenille, eli jonotuslistalla olevat tai entiset jäsenet eivät voi tähän osallistua. Jos pääset jonotuslistalta clubiin 4-23.12 välisenä aikana, kun kilpailu on vielä käynnissä, et valitettavasti silloinkaan ole oikeutettu osallistumaan. Eli siis vain ja ainoastaan ne voivat osallistua, jotka ovat juuri sillä hetkellä clubissa, kun tämä luukku aukeaa (eli 4. joulukuuta aamulla). Toivoisin myös, että mikäli olet tosissasi harkinnut eroavasi clubista piakkoin, et osallistuisi tähän kisaan.

Nyt vain kisa auki ja perusteluja tulemaan! :)

21 kommenttia:

 1. SSO nimi: Diana Whalesmith
  s-posti: dianawhalesmith@gmail.com
  Syy: Äidilläni ei ole rahaa mihinkään, joka kuukausi kun tilille kilahtaa rahaa, puolet menee talon sähkösopimuksiin jne. ja vanhaan taloon josta vuokralainen lähti. Joten joka kuukauden lopussa tilin raha jää miinukselle. Joskus tuo jopa itki kun ei ollu rahaa mihinkään. Isälläni on raha-asiat paremmin kuin hyvin, ja hän pitää yleensä huolta että me saamme jotain. Mutta tuo on kuitenkin aika itsekäs, ja kun on tämä että pitää maksaa lapsien henkilökulut(?) niin tuo maksaa sen minimi määrän. (Äiti ja isä ovat eronneet). Iskäni on vähän sellanen reality mies, että ei ikinä haluaisi ostaa meille mtn vippiä, starcoinsseja jne. onneksi olen saanut sen lifetimen parempina päivinä.

  Siinä mun syy, ja onnea sitten onnekkaalle voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks, mut mun on ihan pakko vuodattaa kaikki pois mun sisältä. :D Niin harvoin muutenkin voin avautua. Tätä ei tarvi lisätä tohon mun selitykseen, mut kuitenkin. Kun me muutettiin kaupunkiin, en tajunnu ollenkaan miten asiat toimi. Kaikki kävi shoppailemassa, ja kaikki kritisoi suoraan toisiaan. Ite kun olin niin erilainen. Onneks sain yhen ystävän; hauska, ymmärtäväinen, avoin. Me sekoiltiin, oltiin erilaisia yhdessä. Oli paljon helpompi ignoorata kaikki kritisoinnit. Kokeet meni hyvin kun harjoteltiin yhessä. Mut sitten vuosi sitten, se muutti pois eri kouluun. Ketään ei ees puhunu siit, et olis ikävöiny. Kritisoinnit nousi korviin, koe numerot alentu. Nykyään vieläkin mun pitää välkät piiloutuu vessaan, kun pelkään et kaikki nousee mua vastaan. Kun kerroin äidille, se kauhistu ja sano et sen pitää loppua. Ite kun se oli ollut sellane hikke, kaiken keskipiste, niin siitä ei ollut apua. Veli alko jostain syystä mun kavereiden kaa kamuiksi kun musta tuli niin etäinen. En puhunu kellekkään, en vieläkään kauheesti puhu kellekkään. Sit se tottakai alko jakamaan meijän perheen asioita. Tunnin aluissa sain aina kuulla joltain kritisointia. En viittiky sanoa mitään vastaan. Hymyilin ja nyökkäilin. En ikinä pystynyt sanoa kellekkään mitään vastaan. Laskin yleensä tunteja koulussa kun halusin vaan kotiin koneelle piirtämään, pelaamaan ja puhumaan skypessä. Tapasin Conin, jonka kanssa puhuttiin tosi paljon. En ikinä kertonut mun tilanteesta, kun se on mun asia. En koskaan halunnut olla se jota pitäis sääliä. Kirjotin ittelleni kirjeitä. Katoin mitä oli menny huonommin, ja mikä paremmin. Mulla oli aina tapana uneksia mitä kaikkea voin tehä kun pääsen siitä koulusta eroon. Vaihdoin tyyliä, enemmän farkkuja ja adidasta jne. Sain sitten enemmän ystäviä, ja nykyään kaikki on ihan hyvin. Ei kritisoida niin paljon, mutta yleensä meen kuitenkin vessaan piiloon. Itken, tuun pois hymyillen.

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Henriette Duskfall
  henriettejagolddale@gmail.com
  Toivoisin ainakin kovasti, että voittaisin, koska meillä ei ole IKINÄ varaa ostaa mulle tällästä määrää starcoinseja. Rahatilanne on aina ollu huono meidän perheessä. Äiti on ainoa meidän perheessä joka on töissä, joten sen palkasta menee puolet lainoihin, ja siitäkin puolet menee laskuihin. Meidän taloudellinen tilanne on siis aika huono ja meillä ei siks olis ikinä varaa ostaa tollasta määrää starcoinseja. Mulla menee yhen hevosen saamiseen nykyään melkeen kuukaus, koska ei ole varaa ostaa starcoinseja. Mut on kerran hakkeroitu ja sillon menetin ainakin suurimman osan mun hahmon vaatteista ja hevosien varusteista. Starcoinsit käyttäisin ainakin säästäen, koska tällästä määrää starcoinseja en tulisi enää ikinä saamaan. Saisin ostettua kaikki mun menettämäni kamat takaisin. En oo ikinä voittanut missään tälläsissä mitään, enkä mun tuurilla voita tässäkään :D Olipas taas kummallinen perustelu, mut menköön :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jaks kirjata mut kumminki :D Sähä oot saanu sc, se lahjakortti, sekä issikoiden ostoon sc :D (elä ota pahalla mut vaivas vaa :D)

   ~ E.F

   Poista
 4. Nadia Flowerfall
  asallu162@gmail.com
  En tiedä tuliko äskeinen viesti perille.. Tässä nyt uudestaan :)
  En saa ostaa nykyään yhtään starcoinsseja, koska äitini on yksinhuoltaja eikä halua rahoittaa mitään nettipelejä..
  Haluaisin kovasti shiren ja erityisesti issikan. Elämässäni on yksi tärkeä islanninhevonen nimeltään Mimir. Se on valkoinen kuin lumi ja turvallinen kuin suojelusenkeli. En enää luultavasti näe Miimiriä ikinä. Yksi syy on myös se, että en pysty enää ratsastamaan IRL. Selkäni takia. Se masentaa.. Myös diabeetikkona, elämäni on ollut rankkaa ja masentavaa jo 7 vuotta. SSO on nyt paikka, missä mun ei tarvitse kärsiä diabeteksesta eikä kivuista. En tiedä kirjoitanko tämän kaiken ihan turhaan, mutta tuo määrä scoinsseja olisi ihana joululahja! Onnea kaikille kisaan.

  VastaaPoista
 5. Adele Moonhill
  tallitytto03@gmail.com
  Vau, tuo määrä star coinsseja kelpaisi minulle oikein hyvin! Oon tosi usein haaveillu siitä että mulla olisi noin paljon star coinsseja, mutta se ei ole koskaan mahdollista meidän rahatilanteen takia. Asun kahdestaan äitini kanssa, enkö tahtoisi pyytää häneltä coinsseja, enkä muutenkaan saisi niitä. Mulle ois tosi tärkeetä voittaa, sillä SSO on mulle paikka, jossa saan olla rauhassa, ilman IRL tapahtuvaa kiusaamista. Ajatukseni olisi ostaa issikka näillä rahoilla. Mulla oli yhteen aikaan rakas islanninhevonen, jolla ratsastelin pari kertaa. Tuo oli rautias, ainakin minun silmääni, komea ja osaava kilparatsu. Pojasta tuli minulle todella rakas, ja nyt kun se on myyty, en näe sitä enään koskaan.

  Ne coinssit tulisivat mulle oikeasti käyttöön, ja olisin niin onnellinen, jos mulla olisi edes mahdollisuus. Kiitos Sabu, että annoit edes mahdollisuuden voittaa nämä <3.
  Uskon että teet viisaan päätöksen, ja annat nämä sille, kuka niitä eniten kaipaa. En usko että se olisin minä, mutta vaikka haluan olla voittajan puolesta iloinen, silti haaveilen että itse voittaisin.

  Hyvää joulun odotusta ja onnea kaikille kisaan <3!

  VastaaPoista
 6. Veronika Monsterheart
  veronika.monsterheart@gmail.com

  Minulla vähä samantapaisia syitä kuin edellisillä. Elän vähävaraisuuden keskellä, olen aina elänyt. Toisinaan en uskalla edes kysyä saavani enää mitään pelejä tai muuten vain etuja niihin. Vanhemmat eivät tunnu "arvostavan" pelaamista ja usein tunnen siksi itseni tyhmäksi, jos edes kysyisin sc. Nyt ennen kuin joku kysyy, niin maksoin lifetimenikin itse pitkän selittelyn jälkeen.

  Tuolla määrällä saisi kaikkea hyödyllistä. Muutaman hevosen, varusteita/vaatteita ja kaikkea muuta. 8)

  Edellisetkin syyt olivat mielestäni hyviä ja toivonkin, että joku heistä saisi nuo kyseiset rahat. Halusin silti itsekin osallistua, koska en voisi edes haaveilla saavani ikinä 10 000 sc.

  Onnea ja hyvää joulukuuta kaikille! <3

  VastaaPoista
 7. Kristine Deervalley
  ssokristinedeervalley@gmail.com

  Wow aikamoinen summa tuo 10000 sc. Olisi mahtavaa voittaa tuommoinen summa sc:tä, sillä rahaa en saa käyttää netti peleihin ja ihme ja kumma kuitenkin sain ostettua star riderin, mutta sc:n ostamista ei sallita, sillä sen rahan voi käyttää kuulemma hyödyllisempää. Kun isäni jäi työttömäksi niin siitä lähtien netistä ostelu on ollu vaikeaa ja vaikka ehdotan itse ostavani niin se ei koskaan kelpaa. Vanhempieni mielestä pelaan pikkulasten ponipelejä ja senkään takia en saa kuluttaa rahaa sso:hon.

  En todellakaan usko, että voittaisin tämän kisan, mutta upea mahdollisuus kuitenkin!

  Onnea kisaan kaikille ja hyvää joulua! <3 Nsg:läiset ootte ihania <3

  VastaaPoista
 8. Vanessa Searock
  vanessa.searock@gmail.com

  Oii... nyt olis mahkut (en kyl tuu voittaan). Iskä (äiti ei puutu miun netin käyttöön) ei suostu ostaan mitään nettiin liittyvää ellei se tiedä et se on oikeesti turvallista. Eli en tuu saamaan sc enkä mitään muutakaan, eikä iskä suostu "ostamaan virtuaalirahaa" (vaikka life oli poikkeustapaus, sillä opin ssosta englantia).

  Itseasiassa ite en osaa myöskään ssossa säästää rahaa (ostan vahingossakin jotain) :D Hevosia ssossa ei löydy melkein ollenkaan (ei shiree eikä mitään painttei mitä haluisin mut en osaa säästää :D)

  Onnee kaikille <3

  VastaaPoista
 9. Kelia Highdotter
  empro199810@gmail.com

  Olis ihanaa voittaa toi 10 000sc :) Mulla ei oo ehkä kovin hyvä perustelu mut osallistunpa kuitenki! Eli oon alottanu ehkä noin 7kk sitten ja mulla ei oo kun pari hevosta. Mun äiti ei uskalla laittaa rahaa nettiin ja mun iskä ei ikinä suostuis. Joten noi sc tulis tarpeeseen, koska itellä ei oo omaa rahaa ja kukaan ei halua ostaa mulle. Ja starrider oon ostanu omilla rahoilla paysafella, jotka sain synttärilahjaks.

  Olis aika mahtavaa voittaa, mutta täällä on kaikilla tosi hyviä perusteluja, joten mun mahdollisuudet on aikas pienet :D

  Onnea kaikille ja hyvää joulua <3

  VastaaPoista
 10. Kata Papastreet
  kata.papastreet@gmail.com

  Ihana oli lukee tämänpäiväinen luukku. Hienoa että panostat kunnolla klubiin <3

  Itsellä on samanlaisia syitä kuin muillakin. Äiti on yksinhuoltaja ja ollut työtön monta vuotta. Sai sitten onneksi kumminkin vuoden työsopimuksen ja oltiin siitä todella onnellisia. Tosin, se kyllä loppuu vuoden vaihtuessa. Ennen töitä, me elettiin niukasti. Kaikki laskut sai onneks maksettua ja ruokaa oli riittävästi. Mutta siihen se sitte jäiki. Eli rahaa ei ollut tuhlattavaksi. Ja kaiken tämän lisäksi vielä mulla on parantumaton sairaus, jonka takia olen entinen koulukiusattu. Tutustuin sso:hon pari kuukautta ennen kun se täytti 2 vuotta. Ja nyt sso:sta on tullut mulle tärkee, siellä ei kiusata ja siellä on aivan ihania ihmisiä <3 Sso:ssa kaikki murheet unothuu ja hauskuutta ei puutu! En oo voinut koskaan ostaa sc:tä itse koska en saa mitään rahaa ja äitini on sen verran tiukka et tulee heti huutoo jos ees mainitsen pelistä. Star Riderin saan ostettua puhelimella (onneksi!) juuri ja juuri. Viimeks meinasin jäädä siitä kiinni että ostin sr:n.
  Olis aivan huippua voittaa 10 000 sc:tä. Niin iso summa kun onkin! Niillä ostaisin pari hevosta, mitä oon halunnut (hevosia 7 alotuskoni mukaanlukien). Loput menis säästöö, onneksi en oo tuhlaavaa sorttia.

  On varmaan aika raskasta lukea näitä ja valita vaan yksi voittaja.. :(
  Mulle voittaminen ei oo tärkeintä, mutta se olis kyllä tosi hienoa. :)

  Onnea kaikille muille osallistuneille<3

  VastaaPoista
 11. Sandra Wolfhall
  sandra.wolfhall@gmail.com

  Koitan yrittää nyt kirjoittaa tämän aika lyhykäisesti, mutta ymmärrettävästi. Minulla myös on samankaltaisia syitä kuin muilla. Elämäni ei ole aina niin täydellistä kuin jotkut luulevat! Äitini on ollut jo kauvan työtön ja on vieläkin. Perheemme elää samoin "vähävaraisuuden" parissa, niinkuin tuolla toisessa kommentissa niin luki. Ylimääräistä tuhlattavaa rahaa meillä ei paljoa ole. Välini ovat todella huonot oikeaan isääni ja äitini kanssa tulen juuri ja juuri toimeen. Itseasiassa, en halua huonojen väliemme takia edes kysyä molemmiltakaan rahaa peliin. Se tuntuisi todella tyhmältä, kun tiedän ettei rahamme kuitenkaan sellaiseen riittäisi. Sen lisäksi kummatkaan eivät tykkää kun istun koneella pitkät päivät pelaessani tätä todella koukuttavaa ja mukavaa online hevospeliä. Pelissä kaikki vain tuntuu sujuvan paljon paremmin, kuin oikeassa elämässäni. Tiedättekös mikä pelissä kaikista mukavinta on? Tottakai kaverit ja ystävät! Kaiken tämän takia iso summa rahaa olisi todella ällistyttävää nähdä omassa repussani pelin puolella.

  Nyt kun kerrankin on tälläinen mahtava arvonta, voin sanoa että hypin riemusta saada osallistua tähän. Ennen en ole tälläisiin osallistunut ja siksipä tämä onkin ensimmäinen kertani. Luin muiden laittamia aikaisempia kommentteja ja täytyy kyllä sanoa, että pidin jokaisesta! Toivottavasti teistä joku hyvä onninen voittaa nämä tähti kolikot peliin omakseen. Toivotan vain onnea ja hyvää joulun odotusta kaikille! ♥

  VastaaPoista
 12. Hayden Sweetstar
  oranki100@gmail.com

  Ihana postaus :3

  Olen aina halunnut 10 000sc mutta se ei ole mahdollista koska äiti ja isä sanovat että en saa käyttää rahojani peliin enään yhtään. Olen osallistunut moneen kilpailuun mutta en ikinä voita vaikka aina toivonkin sormet ristissä. Pelkään myös että rahani eivät riitä issikkaan ja haluan sitä niin paljon että en saa yöllä nukuttua. Ja vaikka rahani riittäisivät issikkaan en saa sille varusteita. Jos saisin rahat ostaisin issikan ja varusteet sille. Säästäisin loput koska olen aina ollut huono säästämään ja nyt minulla olisi mahdollisuus tehdä niin. Olisin erittäin iloinen jos voittaisin koska tiedän että en saa ostaa peliin mitään ennen kuin muutan omaan kotiin ja minulla on töitä. Asiaa hankaloittaa se että vanhempani erosivat tänä kesänä ja sehän tarkoittaa sitä että emme voi tuhlata monta sataa euroa peliin.

  Tiedän että minulla on aika tyhmä syy ja aika itsekäs mutta voitto ei ole tärkeintä vaan se että kaikki saa näin upeen mahdollisuuden ja että kaikki viettää erittäin iloisen joulun!

  VastaaPoista
 13. Caitlin Cloudheart
  poniit6@gmail.com (elä kysy tuota mun gmailia tein sen joskus vuonna nakki ja muussi :-D)


  Noniin elikkäs syy miks haluaisin voittaa nuo 10,000sc on koska meiän perheellä ei juurikaan ole rahaa. Mun omia säästämiä rahoja on jo jouduttu käyttää että ollaan saatu meiän perheelle ruokaa, ja harvoin saan sc Mun äiti on yksinhuoltaja ja iskä on ''hullu'' (älä ymmärrä väärin :'D) Äiti ja iskä on siis eronnut. Mun iskä vaatii meiltä puolet meidän tavaroista mm. meiän kaikkien sängyt, kaapit tuoleja, astioita sekä meidän TV:n. Joten mun pitää säästää omaa rahaa eikä mulla ois paljoa varaa tuhlata sitä internettiin.,

  Onnea kaikille kisaan!

  VastaaPoista
 14. Olisi todella kiva saada 10 000 sc, mutta kun katselen näitä teidän perustelujanne, huomaan että jokainen teistä tarvitsee niitä enemmän kuin minä. Itselläni ei ole mitään perustelun arvoista, joten tahdon toivottaa kaikille onnea kisaan! 8)))

  VastaaPoista
 15. Omg! Mä haluisin siks ton rahamäärän, koska en saa melkeen ikinä sc (köhköh en oo ikinä saanut edes ostaa sc) ja siks ois kiva saaha. Ja edes en saa ostaa sr tai mtn. Tuon takia olisi kiva saada se, ku saisin ostettua hevosia peliin(myös vaatteitaki:D) niin olisin online enemmän ( heppojen koulutus) ja sit kans ku äiti ja iskä on eronnu, noi äiti ei haluis ostaa mtn sc tai sr *kuu* ja äiti ja mä ei olla järin rikkaita, nii ois kerranki saaha nuin paljo sc. Nojoo, onnee kaikille kisaan!

  Sähköposti emmajarockmaster@gmail.com

  - Emma Friendcake

  VastaaPoista
 16. Tanja Kittenforest
  tanja.kittenforest@gmail.com

  Syy: Vanhempani eivät luota netti ostoihin juuripa ollenkaan. Isäni maksaa sr, äitini ei mitään. Sc:eitä olen kerran saanut vuosi sitten. Vanhempani ovat eronneet joka vaikeuttaa näitä asioita. Rikkaita emme ole, ruokaa välillä ei melkeen ole. Kyllä aina jotain löytyy mutta kuitenkin. Kuulen useasti rahaongelmista. Sso innokkuuteni nousisi uuteen uskoon jos saisin lisää sc. Ostaisin ehkä kaksi hevosta ja vaatteita. Tahdon jättää säästöön kun en sc muuten saa kuin sen 100. Mutta tää oli aika huono mut toivotaan aina parasta ♡ Hyvää joulua kaikille!!♡♡

  VastaaPoista
 17. Etkös just saanu ne 10 000sc

  VastaaPoista