maanantai 27. maaliskuuta 2017

Clubin viikkokatsaus & nsg miitin päivämäärä päätetty

Ennen kuin mennään clubin viikkokatsaukseen, niin käsitellään miittiasia pois alta. Viimeviikon katsauksessa kirjoitin, että miitin päivämäärä täytyy lyödä lukkoon kuluneella viikolla. Miitin päivämääräksi valikoitui 5.8 lauantai. Miitti pidetään siis Tampereella ja se alkaa klo 11.00, mutta paikalle voi tulla myös myöhemminkin. Loppumisaikaa ei miitille aseteta, vaan lähteä saa silloin kuin haluaa.
Nyt kun kaikki tärkeimmät asiat miittiä koskien on päätetty, voidaan alkaa miettimään sitä tarkempaa paikkaa ja aktiviteettejä. Kyselin ehdotuksia teiltä niihin jo pari postausta aiemmin, mutta kukaan ei tainnut noiden suhteen ehdottaa mitään.
Kohtauspaikan olisi ainakin hyvä olla suhteellisen lähellä juna- ja rautatieasemaa. Itse en ole kuin kerran käynyt Tampereella pikaisesti, niin en hirveästi tiedä sieltä mitään hyviä paikkoja, mutta esim. Koskipuisto näyttäisi olevan aika lähellä rautatieasemaa.
Aktiiviteeteistä sen verran, että pidetään nyt ainakin kunnon piknik (niin kuin aina sso:ssakin vaelluksen päätteeksi :D). Muitakin aktiviteettejä kaivataan, muuten aika käy pitkäksi.


Sitten clubin viikkokatsaukseen. Tämän viikon tapahtumat vetivät ihan hyvin porukkaa. Torstain estetunti jouduttiin perumaan, mutta sen sijaan Selena Sweetburg järjesti sunnuntai-iltana vaelluksen. Vaellus alkoi Firgrovesta ja päättyi Goldin tallille.
Reenausryhmä pidettiin lauantaina klo 19.15-21.20. Reitti oli tällä kertaa eri kuin viimeksi, eli aloitimme Goldin tallilta ja lopetimme Jorvikin tallille. En ollut sen kummemmin suunnitellut reittiä etukäteen, eli siihen nähden sain kyllä kehiteltyä ihan hyvän reitin. Reenausryhmässä oli loppuun asti poikkeuksellisen paljon porukkaa.


Tällä viikolla, eli viikolla 13 on luvassa muotikisa ja reenausryhmä. Muistin juuri, että olen kokonaan unohtanut julkaista viimekuun muotikisan tulokset ja arvostelut, anteeksi!

- Muotikisa pidetään 31. päivä perjantaina klo 20.00 sirkusteltan vierellä. Teemana on musta ja valkoinen. Kisan päätteeksi luvassa lyhyt vaellus ja piknik kaikille osallistuneille. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun tulet paikalle vähän ennen kahdeksaa.
- Reenusryhmä pidetään 1.4 lauantaina klo 19.00 ja aloituspaikkana on Goldin talliLopuksi haluan ottaa esille asian, joka on hieman ärsyttänyt minua viimeaikoina. Clubiin on tullut viimeisen kahden kuukauden aikana ihan hyvä määrä porukkaa. Jonon liikkuminen on tietenkin ihan positiivinen asia, mutta usea uusi jäsen on eronnut clubista päivä-pari liittymisen jälkeen. Syitä on ollut jos monenmoista ja moni on jättänyt jopa ilmoittamatta. Haluan nyt vain sanoa, että muutama päivä on todella lyhyt aika ja siinä ajassa ei ehdi tutustua muihin jäseniin ja itse clubiin juuri ollenkaan. Tulo uuteen clubiin voi varmasti tuntua aluksi oudolta, mutta silloin pitää vain antaa itselle aikaa sopeutua uuteen porukkaa, eikä tehdä hätäisiä ratkaisuja. Siispä kehottaisin uusia jäseniä odottamaan nyt ainakin sen pari viikkoa ennen eroamista ja yrittämään tutustua muihin clubilaisiin. Missään clubissa oleminen ei tunnu hyvältä, jos ei ole valmis tutustumaan muihin jäseniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti