maanantai 3. huhtikuuta 2017

Clubin viikkokatsaus

Aloitellaan viikkokatsaus taas höpisemällä vähän kesän miitistä. Ehdotin edellisessä viikkokatsauksessa, että laitettaisiin kohauspaikaksi Koskipuisto ja pidettäisiin ainakin se piknik siellä. Kukaan ei sen kummemmin kommentoinut asiaa, eli ilmeisesti kellään ei ole ainakaan mitään sitä vastaan. Tuskin me kuitenkaan koko päivää istuskellaan Koskipuistossa piknikillä, eli niitä aktiviteettiehdotuksia otetaan edelleen vastaan.

Yhteenvetona vielä, miitistä on siis päätetty tähän mennessä seuraavat asiat:
- Järjestetään Tampereella 5.8 lauantaina
- Alkaa klo 11.00, paikalle saa kuitenkin tulla mihin aikaan haluaa
- Ei loppumisaikaa, paikalta saa lähteä milloin haluaa
- Piknik n. klo 11.00 Koskipuistossa

Lisäksi tälläkin kertaa teemme WA ryhmän miittiin tulijoiden kesken hieman lähempänä kesää.


Tällä viikolla clubissa järjestettiin vain yksi tapahtuma, reenausryhmä. Jouduin siirtämään muotikisan tälle viikolle, koska olin sairaana. Nyt jälkeenpäin ajateltuna olisimme voineen järjestää aprillipäiväksi muutakin tapahtumaa kuin tuon reenausryhmän.
Reenausryhmän reitti oli sama kuin viimeksikin, tällä kertaa mukana oli vain hieman vähemmän porukkaa (n. 4-6 henkilöä).

Viikolla 13 clubiin tuli myös uusi jäsen, Yvonne Diamondhill.Tällä viikolla, eli viikolla 14 järjestämme muotikisan, sekä reenausryhmän.
- Muotikisa pidetään 6. päivä torstaina klo 19.00 sirkusteltan vierellä. Teemana on musta ja valkoinen. Kisan päätteeksi luvassa lyhyt vaellus ja piknik kaikille osallistuneille. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun tulet paikalle vähän ennen seiskaa. Arvostelut & tulokset julkaistaan seuraavan aamun aikana nsg blogissa.
- Reenausryhmä, vetäjänä tällä kertaa Hannah Miststone. Alkaa klo 19.00

Tämän viikon aikana clubiin on myös tulossa kaksi uutta jäsentä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti