maanantai 20. maaliskuuta 2017

Clubin viikkokatsaus

Ajattelin tästä lähtien alkaa tekemään tänne blogiin clubin viikkokatsauksia. Toisin sanoen käydään siis vähän läpi edellisen viikon tapahtumia ja suunnitellaan ensiviikon tapahtumia.

Viimeaikoina clubin tapahtumissa on ollut osallistujakato, eli useampi clubilainen on jättänyt tulematta tapahtumiin. Syytä sille en osaa sanoa, mutta jos yksi syy on se, ettei kuluvan viikon tapahtumia huomata katsoa sso:ssa olevasta tapahtumakalenterista, niin toivon että ne katsottaisiin edes täältä.
Ennen mulla oli tapana kirjoittaa tänne kuukausittaiset tapahtumat, mutta mielestäni se metodi ei ihan toiminut. Kuukausi oli turhan pitkä aika suunnitella, koskaan ei voi tietää ehtiikö sittenkään pitämään sitä kolmen/neljän viikon päähän asetettua tapahtumaa, kun tilanteet muuttuu aina. Kokeillaan siis mennä tällä viikkometodilla ainakin jonkin aikaa.

Olen laittanut clubin tavoitteeksi, että järjestämme vähintään kaksi tapahtumaa per viikko. Tapahtumat eivät mieluiten saa olla samana päivänä ja niistä on ilmoitettava minulle. Lisäksi clubin wa ryhmässä suunniteltuja extempore tapahtumia täytyy vähentää, koska tieto niistä ei sitten ehdi kantaudu sellaisille clubilaisille, jotka eivät ole wa ryhmässä.Viimeviikolla eli viikolla 11 järjestimme kaksi tapahtumaa, sekä käsittääkseni yhden extempore tapahtuman, josta ei ilmoitettu missään etukäteen. Perjantaina klo 18 oli Evelina Mclaken järjestämä vaellus, jossa pukuteemana toimi clubiasu. Vaellus kesti reilu puolituntia ja sen aikana käytiin sekä makkaralla, että piknikillä. Vaelluksella oli 4-6 henkilöä.
Lauantaina klo 20 oli perinteinen reenausryhmä, jonka itse järjestin. Olen ottanut toistaiseksi reenausryhmän vakiotapahtumaksi, eli se pidetään joka lauantai alkaen klo 19 tai 20. Reeniryhmässä oli tällä kertaa vähemmän porukkaa mitä yleensä.
Sunnuntaina järjestettiin käsittääkseni myös joku toinenkin vaellus, josta minulla ei ole sen enempää tietoa.

Kaiken kaikkiaan olen ihan tyytyväinen viimeviikon tapahtumamäärään ja tapahtumiin. Viikolla 11 clubista lähti myös muutama jäsen, eli olen jonossa oleviin yhteydessä nyt alkuviikosta.Tällä viikolla, eli viikolla 12 on luvassa estetunti, sekä reenausryhmä. Reenausryhmässä on ollut nyt viimeisen 3-4 kerran ajan sama reitti, joten ajattelin, että tällä viikolla olisi aika vaihtaa reittiä.

- Estetunti pidetään torstaina 23. päivä klo 19.00 maneesilla. Tunnin järjestää Bianca Dogforest
- Reenausryhmä pidetään lauantaina 25. päivä, alkaen klo 19.00 Goldin tallilta. Reenausryhmän järjestään Sabrina Nightrock


Nsg miittiä koskevia aktiviteetti-, paikka- ja päivämääräehdotuksia otetaan edelleen vastaan. Ainakin päivämäärä pitäisi lyödä tämän viikon aikana lukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti