tiistai 14. maaliskuuta 2017

Nsg miitin paikkakunta päätetty

On tullut aika antaa hieman väliaikatietoja koskien kesän miittiä. Clubin sivupalkissa on voinut viimeisen kuukauden ajan äänestää, millä paikkakunnalla kesän 2017 nsg miitti järjestetään. Paikkakuntaäänestyksessä voiton vei Tampere äänin 20, seuraavana vaihtoehtona olisi ollut Kuopio 8 äänellä, eli aika selvästä voitosta oli siis kyse.

Nyt kun paikkakunta on päätetty, voidaan alkaa suunnittelemaan itse miitin sisältöä vähän tarkemmin. Viimekesän miitistä opittiin ainakin se, että jotain aktiviteettejä olisi hyvä järjestää tai muuten aika käy pitkäksi. Ehdotuksia otetaan siis vastaan!
Myös ajankohtaa ja tarkempaa paikkaa olisi hyvä alkaa miettimään tässä vaiheessa. Olemme jo alustavasti nsg WA ryhmässä pohtineet miitille sopivaa ajankohtaa ja tulleet siihen lopputulokseen, että paras aika olisi loppukesästä. Ehdottaisin viikonpäiväksi lauantaita, esimerkiksi 15.7, 29.7 tai 5.8. Toki muitakin ehdotuksia otetaan vastaan.
Ja mitä tarkempaan paikkaan tulee, niin itse ainakin pidin siitä, että viimekesän miitti pidettiin puistossa, josta sitten kävelimme eri paikkoihin, joissa halusimme käydä.
Miitti alkaa klo 11.00 aamupäivällä ja paikalle saa tulla milloin haluaa. Loppumisaikaa ei varmaan tälläkään kertaa aseteta, vaan porukka saa lähteä sitä mukaan kun siltä tuntuu. Yksin ei kuitenkaan tarvitse missään vaiheessa jäädä, sillä itse olen ainakin koko miittipäivän Tampereella.

1 kommentti:

  1. Jeee, Tampere mainittu, torilla tavataan! Minusta olisi hauska pitää esimerkiksi pienimuotoinen picnic :) Ajankohdat näyttää ihan hyvältä. Kaksipäiväinen miitti olisi hauska, sillä varmaan pitkänmatkalaiset haluavat yöpyä jossain ja Tampereella on kätevät yhteydet.

    VastaaPoista