lauantai 5. heinäkuuta 2014

Heinäkuun tapahtumista

Heippa!
Kesä on jo pitkällä ja ei mene kuin hieman yli kuukausi siihen, kun suurimmalla osalla koittaa jälleen harmaa arki. Heinäkuuksi on suunnitteilla paljon tapahtumia. Käsittääkseni clubilaiset ovat pitämässä tänään ja huomenna leirin ja sen päätteeksi on luvassa koulukisat. Osallistukaa ihmeessä leirille ja kisoihin! Jos et ole kisaihmisiä, niin käy edes kurkkaamassa :) Leiristä löytyy infoa NSG:n facebook ryhmän seinältä.

Perjantaina 11.7 klo 20.00 muotikisa. Paikka on sama kuin aina ennenkin, eli sirkusteltan luona. Mitään tiettyä pukeutumisteemaa ei ole, mutta plussaa saa siitä, jos saa jotenkin yhdistelyä asukokonaisuudessaan kesän ja syksyn värejä. Muotikisan voittaja saa Champion tittelin seuraavaksi kuukaudeksi ja hänen asukuva pääsee clubin blogin sivupalkkiin.

Tiistai 15.7 klo 20.00 Makkara- ja piknikparaati osa 1/5
Tiistai 22.7 klo 19.00 Makkara- ja piknikparaati osa 2/5
Tiistai 29.7 klo 19.00 Makkara- ja piknikparaati osa 3/5
Sunnuntai 3.8 klo 20.00 Makkara- ja piknikparaati osa 4/5
Sunnuntai 10.8 klo 20.00 Makkara- ja piknikparaati osa 5/5
Olen saanut useammalta tyypiltä ehdotuksia "Makkaraparaatista", jossa käytäisiin kaikki piknik tai makkarapaikat läpi. Nyt toteutetaan se :)! Ajattelin että käytäisiin tosiaan kaikki makkara- sekä piknikpaikat läpi viidessä eri osassa.
Oheessa kartta, johon on merkitty mitkä osat käydään milloinkin läpi. Kolmannessa osassa käymme läpi kaikki ei sr alueella olevat makkara- sekä piknikpaikat, joten tulkaahan myös tekin, joilla ei ole sr:ää.
Ja tosiaan, otattehan muutkin piknik ja makkaratarvikkeita mukaan, sillä itse en suostu kustantamaan ihan kaikkea :DD

Lauantai 26.7 klo 19.00 NSG:n urheilutapahtuma. Valitsen 5 eri rataa, jotka on tarkoitus kisata ryhmässä ilman hevosta. Se, jolle tulee eniten voittoja kruunataan vuoden urheilijaksi ja hän saa Experienced rider tittelin vuoden loppuun saakka. Mikäli tulee tasapeli, tasoissa olevat suorittavat vielä yhden ekstraradan ja se kumpi on ensimmäisenä maalissa on voittaja.

Maanantai 4.8 klo 19.00 Vaellus. Tämä vaellus pidetään ns. mielenosoituksena koulujen alkamista vastaan. Vaelluksen ajaksi kaikki pukeutuvat mustaan.

Päivämäärissä ja kellonajoissa muutokset mahdollista! Ilmoitan niistä sitten erikseen.

1 kommentti: