maanantai 30. kesäkuuta 2014

Koulukisoihin ilmottautuminen Emmy Candlelakelle

''Harjoitus Koulukilpailut!
Kilpailut pidetään Moorissa, kavaletti kentällä. Kisat on suuniteltu kaikille, myös ei SR omaaville.
APUA TARVITAAN:
Tarvitsen yhden tuomarin lisää, tai miksei kaksi. Tuomarin tehtävänä on huolehtia ratsukoista verryttely aikana, sekä mahdollisesti auttaa niitä. Samalla tuomareiden kesken valitaan 1. sijan voittaja, 2 sijan voittaja yms.
KILPAILU:
KILPAILUSSA ON OMA RATA. RADAN KESTO MAX. 2 MIN ELLEI TOISIN MAINITA!
LUOKKA NRO1: Ravi luokka, luokassa rata mennään käynnissä ja ravissa, ei ole niinkään paljon kiumuroita, lähinnä ympyröitä yms.
LUOKKA NRO 2. Helppo taso. Luokassa mennään laukkaa sekä muita askel lajeja. Kuitenkin helpompi rata, ei niinkään paljon kiemuroita yms. Tarkoitettu ratsukoille, jotka tykkäävät mennä radan rennommin.
LUOKKA NRO 3. Vaativa taso. Luokassa mennään paljon laukkaa, tehdään kiemuroita, paljon vaihtoja sekä paljon ympyröitä, sekä muita vaativimpia juttuja. HUOM. Tässä luokassa radan kesto max. 3 min!
SÄÄNNÖT:
Osallistujan on keksittävä rata itse, ja harjoitella sitä itsenäisesti, vain yhdellä ratsukolla saa olla oma rata, elikkä kahedella tai useamalla ratsukolla ei voi olla samaa rataa.
Kilpailussa voi osallistua 2 hevosella,ratsastaja kuitenkin voi osallistua vain 2 luokkaan. Ponit lähtevät luokan alussa. HUOM. Jos osallisut kahteen eri luokkaan, on oltava eri radat!
Kilpailu asu on oltava siisti, kisahenkinen. Jos kuitenkin ei sellasta omista, ei hätää, kisoihin voi mennä millä asulla tahansa kuitenkin.
Verryttely: Verryttely pidetään kisa kentällä 5-10 min ennen luokan alkua. Ratsastaja treenaa itsenäisesti.
KILAILU PÄIVÄMÄÄRÄ:
KISAT PIDETÄÄN LEIRIN VIIMEISENÄ PÄIVÄNÄ!
Ilmottautumiset minulle, ilmoita ratsastajan nimi, hevosen nimi, mihin luokkaan aijot osallistua, tuletko 2 hevosella, sekä onko kyseessä poni.
Tervetuloa kilpailemaan ja kaikki mukaan vaikka et pääsisikään leirille!''
Laitoin tämän Emmyn puolesta (:
-Ashley-

1 kommentti: