maanantai 28. heinäkuuta 2014

Nsg foorumi + ilmoitus maratonista

Heippa,
Ellie Winterforest päätti luoda clubille oman foorumin. Kiitokset hänelle, foorumi on mielestäni loppujen lopuksi tosi hyvä idea. Foorumiin pääsee tästä linkistä. Sinne saa rekisteröityä vain ja ainoastaan nsg:n jäsenet.
Sivupalkissa olevat tapahtumat ovat toistaiseksi peruttu (makkaraparaatit, urheilutapahtuma) omien kiireideni vuoksi. Tulen kyllä pitämään lupaamani tapahtumat tässä syksyn aikana. Ilmoitan niistä sitten tänne.

Ellie on pitämässä tiistaina (29.7) maratonia. Siitä on ilmoitus foorumilla, mutta ajattelin lisätä sen vielä tännekkin. Lähtö on klo 18.00 Fort Pintasta patsaan viereltä. Muistakaa laittaa urheilulliset vaatteet. Maratoniin sisältyy kaksi makkarataukoa ja yksi pikniktauko. Lisäksi kaikki maratonin läpi juosseet saavat todistuksen urheilumenestyksestään.
Kyseessä ei ole kisa, vaan vaelluksen tyyppinen retki, joka tehdään jalan.

1 kommentti:

 1. TÄRKEÄÄ TÄRKEÄÄ TÄRKEÄÄ!! KAIKKI SSOLAISET!!! TÄRKEÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ELIIIII

  KAIKKI JOTKA PÄÄSEE KESKIVIIKKONA KELLO 15:00,

  MOORLANDIN KAVALETTI KENTÄLLE; TULEE SINNE !!!!!!!!

  IHAN KAIKKIA TARVITAAN, K A I K K I A!!!! :DD

  ANNE SKYVALLEY TEKEE VIDEON, JA PÄÄSETTE KAIKKI SIIHEN OSALLISEKSI, TARVITSEE VAIN PALJON,PALJON SUOMALAISIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  NIIN PALJON KUIN VOI. IHAN KAIKKI, IHAN KAIKKI MYÖS EI STAR RIDERIT,JA SELLAISET JOTKA EI OO ENNEN PALJOA PELANNUT, TULEE MYÖS! SIITÄ TULEE KIVAA,, MUTTA KUNHAN TOTTELETTE OHJEITA NIIN EI SIINÄ KESTÄ KUIN  30 MINUUTTIA! MAINOSTAKAA TÄTÄ KAVEREILLENNE, TÄSTÄ TULEE SUOMI TAPAAMINEN, JOSSA MYÖS KUVATAAN! KIITOS KAIKILLE TUHANNESTI JOTKA TULEVAT OSALLISEKSI!!!  MUISTAKAA TULLA!!!!!!!!!!!!!!

  ANNE SKYVALLEY JA VANESSA SOUTHNEST KIITTÄVÄT Kaikki nortit ovat tervettulleita! c8 kiva jos tulet 8):33 <3

  VastaaPoista