perjantai 29. huhtikuuta 2016

Nsg miitti 30.7 Jyväskylässä

Nyt on miittipäivämäärä lyöty lukkoon, kun se tuntui olevan kaikille vielä tässä vaiheessa ihan sama. Miitti pidetään siis 30.7 lauantaina Jyväskylässä. Mun mielestä olisi hyvä, jos ei laitettaisi miitille mitään tarkkaa alkamis- tai loppumisaikaa, vaan sovitulle paikalle saa tulla milloin haluaa ja sieltä saa myöskin lähteä milloin haluaa. Jokainen meistä kuitenkin saapuu paikalle hieman eri tavoin, eivätkä aikataulut aina mene tasan. Voitaisiin kuitenkin aloittaa se piknik vaikka yhdentoista-kahdentoista aikaa tai miten ikinä haluattekaan :)

Ensisijaisesti tietenkin toivotaan tuolle päivälle aurinkoa, mutta mikäli säätiedotus näyttää siltä, että sille päivälle on luvattu vesisadetta, niin voin tarvittaessa esimerkiksi vuokrata jonkin tilan, jossa voimme pitää miitin.
Paikkaa ei ole vielä päätetty, mutta kaikista paras paikka olisi jossain puistossa, joka olisi kaupungissa tai ainakin sen välittömässä läheisyydessä, niin ei tulisi kovin pitkiä kävelymatkoja. Mielestäni esimerkiksi Kirkkopuisto tai Lutakonpuisto voisivat olla hyviä paikkoja, mutta myös muita voi ehdottaa.

Ja mitä vielä tuohon piknikkiin tulee, niin jokainen ottaa omat eväät mukaan tai tarvittaessa voidaan myös käydä kaupassa ostamassa jotain. Minä voin tuoda viltin.


Olisi varmaan hyvä tehdä miittiin tulevien kesken jonkinlainen whatsapp ryhmä, jossa voitaisiin keskustella asiasta, kun tuonne nsg:n ryhmään näyttäisi aina vähän väliä tulevan sellainen määrä viestejä, että miittikeskustelut hukkuvat äkkiä sinne.

3 kommenttia:

  1. Voi hitsi itel on varmaan toinen miitti päällekkäin, pitää sitte kattoo millon menee...

    VastaaPoista
  2. voi harmitus itse en pääse ): oon just tulloin töissä provinssissa ): mut pitäkee hauskaa :) -Elsu

    VastaaPoista