sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Huhtikuun tapahtumat & mittipaikkakunta päätetty

Kuluneen viikon aikana clubilaisilla on ollut mahdollisuus äänestää, millä paikkakunnalla he haluaisivat nsg:n miitin järjestettävän. Eniten ääniä sai Jyväskylä (yht. 23 ääntä), joten miitti siis pidetään siellä.
Nyt on aika miettiä hieman tarkemmin päivämäärää ja itse miitin sisältöä. Mitä haluaisitte tehdä? Joku oli ainakin aiemmin ehdottanut piknikkiä ja ainakin minun mielestä se kuulostaisi tosi hauskalta, käydäänhän me itse pelissäkin aina vähän väliä piknikillä. ;)
Olemme päässeet yhteisymmärrykseen nyt ainakin siitä, että miitti järjestetään loppukesästä (heinäkuussa), mutta muuten ajankohtaa ei ole sen tarkemmin mietitty. Mielestäni lauantai voisi olla sellainen päivä, jonka luulisi sopivan usealle, eli itse ehdottaisin että miitti pidettäisiin 23.7 tai 30.7.
Kommentteihin saa ehdotella myös mihin aikaan haluaisitte miitin järjestettävän ja pitäisikö sille laittaa joku päättymisaika, vai lopetetaanko sitten kun siltä tuntuu.


Huhtikuun tapahtumat

7.4 Torstai - Muotikisa. Tällä kertaa aiheena on rento koulupukeutuminen. Kuka muka viitsii nähdä enää keväällä vaivaa mihinkään koulupukeutumiseen? En ainakaan minä :'D Pue siis päällesi kaappisi syöväreistä löytyvät rennoimmat vaatteet, mutta kuitenkin sellaiset, joilla viitsisit mennä kouluun. Pue myös hevosellesi jotain kivaa ja rentoa, joka sopii tyyliin ja vaatteidesi väriin. Muotikisa pidetään klo 19.00 sirkusteltan vieressä.

12.4 Tiistai - Barbivaellus. Nimi kertonee, millaisiin vaatteisiin vaellukselle täytyy pukeutua. Hevoseksi mieluiten kimo, mutta mikä tahansa muukin vaaleansävyinen heppa käy. Vaellus alkaa klo 18.30 Jarlan suihkulähteeltä ja kestää noin 45 min.

16.4 Lauantai - Reenausryhmä. Tarkoituksena käydä jälleen mahdollisimman monta (mieluiten kaikki) kisaa läpi ja treenata hevosia. Tyyli on vapaa ja hevonenkin saa olla mikä tahansa. Aloitamme klo 18.30 Pintasta Jamesin luota.

23.4 Lauantai - Kahvilaparaati. Idea on sama kuin aikaisemmin järjestetyissä penkki-, makkara- ja piknikparaateissa. Tällä kertaa käydään vain kaikki sso:n kahvilat läpi. Kahvilaparaatin ensimmäisessä osassa käymme Dinolan  kahvilassa, sekä Valedalen kahvilassa. Aloitamme Dinolasta klo 19.00


Odotan edelleen viimekuun muotikisan arvosteluja Vanessa Searockilta. Muistakaahan, että jos haluatte järjestää muotikisan, tulee teidän myös kirjoittaa asujen arvostelut mahdollisimman pian muotikisan jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Päivämäärällä minulla ei ole väliä! :3 ja tuohon mitä me tehtäisiin, niin yleisesti tutustuttaisiin / juteltaisin yms. ja lisäksi, olisi se piknik.. hah oonpa tylsä keksii näitä :'D

  VastaaPoista
 2. Jotain sellaista ohjelmaa, jonka lomassa samalla opitaan tuntemaan paremmin toisiamme xD en kyllä tiedä, mitä se sitten käytännössä olisi :'D

  VastaaPoista
 3. Minulle on ihan sama milloin se on mutta tekeminen voisi olla juuri joku piknik ja/tai sitten jos mentäisiin johonki nähtävyys paikalle

  VastaaPoista
 4. Itelle on aika ihan sama, sillä aika huonot mahdollisuudet päästä täältä yksin jyväskylään (ellei joku sit tulis mun kans), ja kesän aikoja en viel tiiä.

  VastaaPoista