sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Helmikuun muotikisan tulokset

Helmikuun muotikisan tulokset + minun (Sabun) arvostelut

 
1. Alicia Crazyland
Hieno ja rauhallinen asukokonaisuus väristä huolimatta. Yleensä koen, että punainen ja musta tekevät asusta kuin asusta aika räikeän, mutta tässä asussa on onnistuttu hieman pehmentämään punaisen ja mustan eroa. Asu on mukavan rento ja siinä on hienoja valkoisia yksityiskohtia. Pintelit tuovat kivasti kontrastia. Myös hevosvalinnasta plussaa :)
 
2. Julia Highhall
Mukava ja rento länkkäriasu, joka sopii myös hevoselle. Asussa on hienosti leikitelty ruskean eri sävyillä. Ruskea oli aika nappi värivalinta, sillä se on muutenkin aika lämmin väri. Valkoinen yläosa oli hyvä valinta, jottei asu olisi liian tylsä. Beigen ja valkoisen sävyjen välillä ei kylläkään ole kovin suurta eroa, mutta tässä tapauksessa kuitenkin huomattava :)


3. Sarah Liondhand
Aijjaij, valkoinen ja turkoosi, ei vaan voi epäonnistua! Mulle tuli heti tästä asusta kesäinen fiilis. Turkoosi ei ns. hyppää silmille valkoisesta, vaan "uppoaa" nätisti tuohon valkoiseen, kuitenki vähän silmiin pistäen ja kontrastia tuoden. Lisäplussaa mustista hiuksista ja laseista, jotka myös sopivat mielestäni asuun. Jos jotain miinusta pitäisi keksiä, niin ehkä se olisi tuo kukka. Toki se on mukavan kesäinen, mutta mielestäni ei sovi värimaailmaan. Myös hanskojen keltaiset osat ovat hiemaan silmiinpistävät, mutta ei kovin vakava asia, sillä hanskat kuitenkin ovat niin pieni osa asukokonaisuutta.

 
4. Rosemary Catlee
En ole aijemmin pistänyt merkille, kuinka hyvin vaaleanpunainen ja harmaa sopivat yhteen. Tämä oli ehdottomasti yksi suosikkiasuistani. Takki, hattu, huopa ja pintelit ovat hienosti samansäyisiä (mielestäni pelistä on vaikea löytää useampi täysin samansävyinen varuste/vaate). Jos jotain miinusta pitäisi löytää, niin varmaan suitset ja satula. Ne hukkuvat hieman hevosen väriin (se voi tietenki olla ihan tarkoituksellistakin), mutta mielestäni niiden väriksi olisi sopinut vaikkapa musta, niin ne olisivat silloin olleet sävysävyyn hännäntyven ja jalkojen kanssa ja samalla tuoneet enemmän kontrastia. Hieno tämä asu on kyllä näinkin.
 
 
 5. Evelina Mclake
Kuten jo aijemmassa kuvassa sanoinkin, valkoinen ja turkoosi sopivat hyvin yhteen. Tähän on vielä lisätty mustaa, joka mielestäni on ns. kirsikka kakun päälle :> Mummolla on ollut tällaisia asuja ennenkin ja olen aina ollut yhtä ihastunut niihin. Kisa oli tälläkertaa vaan niin kova tasoinen, että tämä jäi vasta viidenneksi. Mutta ehdottomasti kunniamaininnan arvoinen asu ja yksi suosikeistani. En keksi mitään miinusta.

6. Vanessa Searock
Vanun asu oli mielestäni ehdottomasti hienompi kuin viimeksi. Sininen väri sopii kohtalaisen hyvin ruskealle ponille. Eri sävyillä olisi tosin voinut leikitellä vähän enemmän, sillä asu on nyt pääasiassa tummansininen, eikä siinä ole mitään, mihin silmä voisi "tarttua kiinni" (heh, mikä lausahdus, mut en keksinyt parempaa xD), joka tekee ainakin mulle sellaisen fiiliksen, että "jotain jäi puuttumaan"

 
7. Capucine Purplevalley
Hieno sininen asu, jossa rohkeasti käytetty sinisen eri sävyjä. Ehkä asu jää kuitenkin hivenen liian tummaksi ja synkäksi. Ehkä se olisi tarvinnut jotain vaaleampaa. Hanskat ovat vaaleat, mutta ne ovat niin pienessä osassa asua, ettei väri pääse oikeuksiinsa. Hanskojen lisäksi, vaikkapa pintelit ja huopa olisivat voineet olla valkoiset, jotta asu olisi saanut vähän enemmän kirkkautta ja "tarttumapintaa"

 
8. Emma Friendcake
Kakkukin paransi viimekerrasta todella paljon  Sininen ja valkoinen sopii aina yhteen. Hieman jäi kaivelemaan, kun suitset oli lilat. Jos vaikkapa satula olisi ollut lila pinteleiden lisäksi ja suitset siniset, niin asu olisi voinut olla paljon mielenkiintoisempi. Satula on kuitenkin yksi niistä asioista, joihin kiinnittää ensimmäiseksi huomiota, koska se on siinä kaiken keskellä ja aika iso osa asukokonaisuutta. Eli jos satula olisi ollut lila, silloin lila väri olisi ollut yksi asun keskeisimmistä väreistä, jolloin se olisi ollut helppo yhdistää vaikkapa noihin liloihin pinteleihin.

 9. Vanessa Diamondhill
Asu on hyvin yksinkertainen ja hienosti toteutettu. Suitset ja chapsit ovat valkoiset. Ne sopivat hyvin hevosen harjan ja hännä kanssa yhteen. Ne tuovat lisäksi muuten aika tummaan asuun enemmän kirkkautta, joka on hyvä asia.

1 kommentti:

  1. Kiva kun edes vaivauduit arvostelemaan mun asun. xD Ku muistin just etten omista mitää varusteita tolle hepalle...

    VastaaPoista