perjantai 28. helmikuuta 2014

Pari sanaa clubiin liittymisestä

Heippa,
tulin miettineeksi sitä, kuinka usein jotkut vaihtavat clubia. Mun mielestä on ällistyttävää, miten joku pystyy vaihtamaan clubia kuin sukkia. Jotkut tekevät myös siten, että kun henkilöllä X tulee vakioclubissa riita jonku kanssa, hän eroaa ja menee toiseen clubiin pariksi viikoksi. Muut ehtivät tutustua X:ään ja mahdollisesti kiintyä, sitten X ilmoittaa kylmänviileästi palaavansa edelliseen clubiinsa. Niin. Juuri tällä tavalla saadaan aikaan kaaos. Ihmiset lähtevät tämän X:än perään, koska hänestä on ehtinyt tulla jo osa perhettämme.

Halusin lähinnä vaan ilmoittaa, että jos tiedät, etteet ole jäämässä clubiimme kovin pitkäksi aikaa, niin ei sinun kannata tulla tänne. Jos sinulla on riita nykyisen clubisi jäsenen kanssa, odota pari päivää. Ei kannata tehdä hätiköityjä johtopäätöksiä, sillä jossain vaiheessa teistä tulee varmasti taas kavereita. Oli riita kuinka paha tahansa. Se on kyllä tullut todistettua useita kertoja tässä reilun vuoden aikana.

Meille tämä clubi on kuin toinen perhe ja siksi en katso hyvällä, kun joku tulee vaikkapa viikoksi ja lähtee sitten. Harvemmin otan heitä enään uudelleen takaisin. Toki ymmärrän jos syynä on se, ettei clubi vaan tunnu sopivalta. Siksi suosittelen tutustumaan clubimme tyyppeihin jo ennen kuin tulet clubiin, jotta tunnet olosi kotoisammaksi ja clubissa olisi ainakin yksi tuttu, jonka kautta olisi helponpi ystävystyä myös muihin clubin jäseniin.

Aina kaikki ei vaan tapahdu niin helposti ja uuteen clubiin sopeutuminen voi tuntua hankalalta. Kehotan kuitenkin rohkeasti vaan tulemaan mukaan clubin tapahtumiin ja keskusteluihin. Eihän sitä muuten pysty tutustumaan muihin. Itsekkin olin aikoinani aika arka liittymään clubin keskusteluihin, mutta rohkeasti vaan mukaan, ei siinä muu auta :) Voin sanoa, että se on sen arvoista.

ps. maaliskuun muotikisa lähenee + olen myös kehitellyt yhtä toista tapahtumaa, jonka tulemme pitämään myös maaliskuussa. Eli hyvinkin tapahtumarikas kuukausi tiedossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti