perjantai 31. tammikuuta 2014

Helmikuun muotikisa

Mielestäni idea muotikisasta oli niin hyvä, että miksi emme tekisi siitä joka kuukautista perinnettä? Helmikuun muotikisa pidetään siis alustavasti 9.2 sunnuntaina kello 18.00. Ilmoittautua voi kommentoimalla tätä postausta tai lähettämällä minulle viestiä.
Alustavasti minä toimin tuomarina (ja mahdollisesti jompi kumpi clubin leadereista, en ole vielä kysynyt käykö se heille).

Kisan voittaja saa seuraavaksi kuukaudeksi "Champion" -tittelin clubin jäsenlistassa ja tietenkin hänen asukokonaisuudestaan julkaistaan kuva clubin blogin sivupalkissa.

- Sabu N.

13 kommenttia:

 1. osallistunn :3

  -Julia Highhall

  VastaaPoista
 2. Osallistun

  -Vanessa Diamondhill

  VastaaPoista
 3. Osallistun .. vaikka häviän

  - Vanessa Searock

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis täähän on täysin leikkimielinen kisa, ei tätä tarvi niin tosissaan ottaa tai suuttuu, jos ei voitakkaan. Se että tulit viimeiseksi viimekerralla, johtui vaan siitä, että itse en ainakaan erikoisemmin pidä näistä valmiista seteistä. Ei siihen voittoon välttämättä tarvitse mitään pelin kalliimpia kuteita. Ihan hyvin voi aloittelijoillekkin tarkoitetuilla halpisvaatteilla voittaa, kunhan vaan luo sellaisen asukokonaisuuden, joka erottuu hieman siitä harmaasta massasta. Silloin se jää tuomareiden mieleen parhaiten.

   Poista
  2. Voin tulla sitte vähän myöhässä, et ei tarvi olettaa et tuun ihan tasan kuudelta koska vieraat, enkä tiedä mihin aikaa ne tulee.

   Poista
 4. Cabu mukana! tuun takaisin lauantaina ku kävin stalkkaas muit..

  VastaaPoista
 5. Ja mä! Tosin, pääsen sittekki.. XD

  VastaaPoista
 6. Alicia Crazyland ja Sarah Lionhand osallistuu!

  -Julia Highhall

  VastaaPoista
 7. tuutko ottaan mut tohon clubii?

  VastaaPoista
 8. siis jos kerkeet..

  VastaaPoista