sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Muotikisan tulokset

Jeps, tänään järjestettiin siis muotikisa ja tässä postauksessa kerron tulokset + kerron jokaisen asusta oman mielipiteeni :>

1. Henriette Duskfall
Väriyhdistemä oli hieno; liila ja musta sopii hyvin yhteen ja myös hevoselle näyttäisi sopivan kyseiset värit. Kengät ja hattu tuo vähän kontrastia asulle, sillä ne ovat hitusen erisävyisiä, kuin satulassa oleva lila sävy, johon minä ainakin kiinnitän heti ensimmäisenä huomiota. Hienosti suunniteltu asukokonaisuus.
______________________________

2. Tanja Sungirl
Hienot värit, joita on käytetty säästeliäästi. Tummat sävyt ovat lähes poikkeuksetta nappi valinta. Satula ja pipo sopivat hyvin yhteen ja tekevät asusta mielenkiintoisen valkoisinee yksityiskohtineen. Ehkäpä juuri siksi tämä asu jäi mieleeni. 
__________________________________________

 
3. Evelina Mclake
Aika rohkea värivalinta satulalle ja suitsille. Ne pongahtavat kyllä hienosti esiin tummasta hevosesta. Asu olisi voinut olla kammottava, jos vielä ratsastajakin olisi puettu vaaleisiin, mutta näin se on hyvä. Ratsastajan ja hevosen värit sopivat hyvin yhteen ja vaalea tuo hyvin kontrastia. Huopa olisi voinut olla saman sävyinen kuin t-paitakin, eli tummansininen. Silloin se olisi erottunut satulasta paremmin, mutta keskisininenkin oli kyllä jokatapauksessa parempi vaihtoehto kuin vaikkapa valkoinen.
______________________________________

4. Pia Highbridge
Sininen ja valkoinen on aina hyvä värivalinta, niin kuin tässäkin asussa. Aloin kylläkin kovasti pohtimaan, olisiko sinivalkoiset suitset näyttäneet paremmalta, mutta tulin siihe lopputulokseen, että eivät. Silloin huopa olisi jäänyt ns. yksin ja se olisi tehnyt asusta hieman tylsän. Musta satula "uppoaa" kivasti hevosen väriin, tässä tapauksessa se on vain plussaa. 
__________________________________________________

 5. Emma Friencake
Asun värit eivät mielestäni sopineet yhteen hevosen pinteleiden kanssa, joka toi hieman miinusta. Pidän kyllä siitä, kuinka pipo ja satula sopivat yhteen. Huopa olisi voinut olla hieman tummempi, jotta se olisi sopinut vaikkapa paidan kanssa yhteen ja suitset hieman tummemmat, jotta ne olisi sopineet vaikka satulan kanssa.
________________________________________________

 
6. Vanessa Searock
Hmmm, voi Vanu :3 Söpö asuvalinta, mutta itse en ainakaan kovin pidä näistä joulukamoista, sillä ne ovat turhan silmiinpistävät. Suitset voisivat olla hieman tummemmat, jotta olisivat sopineet paremmin asuun


Kiitos kaikille osallistuneille! Oli huippua, että saatiin tämä viimein järjestettyä. Ehkäpä otamme joku päivä uudelleen? :)

(c) Ashley
(c) Ashley


 
- Sabrina N.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti