sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Lähetä kuva asustasi - se voi päätyä nyt viralliseksi clubiasuksi

Nsg on ehtinyt olla pystyssä jo useamman vuoden, mutta siitäkään huolimatta clubillamme ei ole virallista clubiasua. Nyt on aika korjata tilanne ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, millainen asukokonaisuus päätyy clubimme viralliseksi clubiasuksi.

Miten toimia
Jokainen clubilainen voi lähettää minulle joko sähköpostitse (snefald98@gmail.com) tai tämän postauksen kommentointiosioon kuvia luomistaan asukokonaisuuksista. Asuehdotuksia voi olla yksi tai useampi per henkilö. Asulle ei ole oikeastaan sen kummempia rajoitteita, mutta olisi hyvä, jos vaatteet eivät olisi kovin kalliita, eikä tasorajoitteet olisi liian suuret, jotta myös alemmilla tasoilla olevat clubilaiset voisivat halutessaan ostaa asun.
Huom! Myös hevosen varusteet kuuluvat asukokonaisuuteen! Kyseessä on sentään hevospeli.


Lähetä kuva asukokonaisuudestasi minulle 20.11 mennessä, jolloin se pääsee arvontaan. Julkaisen blogissa 21.11 maanantaina postauksen, joka sisältää kuvat kaikista äänestykseen ilmoitetuista asukokonaisuuksista. Asuja voi äänestää viikon ajan ja eniten ääniä saanut asukokonaisuus päätyy viralliseksi clubiasuksi


1 kommentti: