torstai 27. lokakuuta 2016

Marraskuun tapahtumakalenteri

Tällä kertaa olen hyvissä ajoin liikkeellä tän seuraavan kuun tapahtumakalenterin kanssa :D Yleensä mulle käy niin, että muistan vasta kuun puolessa välissä, etten ole julkaissut vielä edes koko kuluvan kuun tapahtumakalenteria. Täytyy nyt yrittää tosissaan tsempata näiden tapahtumien kanssa.


6.11 Sunnuntai
Marraskuun ensimmäinen sunnuntai vietetään ruotsalaisuuden päivää ja täytyyhän sen kunniaksi vaellus pitää. Teemana toimii siis mikäpäs muukaan kuin naapurimaamme Ruotsi, eli vaellukselle tullaan siniseen ja keltaiseen pukeutuneena. Aloitamme klo 18.00 Moorin tallilta, vaellus kestää noin 40 minuuttia ja päättyy piknikkiin.


11.11 Perjantai
Muotikisa, jossa tuomarina toimin pitkästä aikaa minä, Sabu. Aiheena on tällä kertaa isät ja isäinpäivä. Pue siis itsesi, sekä hevosesi mahdollisimman miesmäisesti ja suuntaa klo 20.00 sirkusteltan vierelle.


19.11 Lauantai
Lauantaina on aika kaivaa kaapin syöväreistä taas jotain miesmäistä, nimittäin 19.11 vietetään kansainvälistä miestenpäivää. Sen kunniaksi järjestämme vaelluksen, joka starttaa Pintan tallin edestä klo 19.00. Vaellus kestää noin 40 minuuttia ja päättyy makkaralle.


26.11 Lauantai
Reenausryhmä. Startataan tällä kertaa opservatoriolta klo 18.00 ja tavoitteena on jälleen käydä kaikki radat läpi.


Edelleen myös clubin jäsenet voivat järjestää tapahtumia, joita lisäilen sitten tapahtumakalenteriin.

Käykää myös katsomassa edellinen postaus ja varaamassa itsellenne luukku joulukalenterista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti