keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Huhtikuun tapahtumat (muokattu 11.4)

Sunnuntai 12.4 klo 19.00 - Muotikisa. Aiheena räikeät värit. Räikeistä väreistä huolimatta asukokonaisuuden tulee olla siisti. Muotikisa pidetään tuttuun tapaan sirkusteltalla
Keskiviikko 15.4 Bannerikisan viimeinen ilmoittautumispäivä
Perjantai 17.4 Novellikisan viimeinen ilmoittautumispäivä
Lauantai 18.4 klo 19.00 Reenausryhmä, alkaa Jorvikin tallilta
Lauantai 25.4 klo 19.00 Tutustumisryhmä
Sunnuntai 26.4 klo 19.00 Takaperinvaellus, alkaa Moorlandin tallilta
Lauantai 2.5 klo 19.00 Vappuvaellus

Rehellisesti sanottuna en todellakaan tiedä miten tulen näitä tapahtumia jatkossa järjestämään. Ideat yksinkertaisesti loppuvat kesken. Ihan hyviä ehdotuksia teiltä on tullut, mutta taustatyön tekeminen vaatii ihan järjettömästi aikaa (esim. siihen matkaratsastukseen tai Amazing raceen). Haluaisin nyt ainakin tämän kevään aikana, kun kaikilla on kiirettä tms. järjestää lyhyempiä tapahtumia.

Teemavaelluksen voisi toki järjestää kerran kuussa, sekä tietty tuon muotikisan. Myös reenausryhmää voidaan kokeilla nyt herätellä hieman henkiin, jos vaan minun netti antaa myöten (tai sitten siirtää reenausryhmä viikolle, jolloin nettini varmasti toimisi). Penkkiparaatia voitaisiin jatkaa muuten, mutta rehellisesti sanottuna en jaksa ja en usko, että kovin moni siitä loppupeleissä olisi innostunut.

Hemmetti, miten voi olla näin vaikeaa tapahtumien keksiminen :D! Joku taisi ehdottaa kerran, että otettaisiin keskiviikkoisin päivityksen jälkeen Skypepuhelu ja tehtäisiin niitä päivityksessä tulleita juttuja yhdessä, mutta minulla ei kyllä valitettavasti ole nyt toimivaa mikkiä, joten en uskoisi sen onnistuvan (jos ette sitten pidä puhelua keskenään).
En tiedä oletteko olleet tästä tietoisia, mutta saatte myös itse järjestää tapahtumia clubissa. Kunhan kerrotte minulle siitä hyvissä ajoin, niin pystyn infoamaan siitä täällä clubin blogissakin.


Tutustumisryhmä
Joillekin voi olla hankalaa tulla uuteen clubiin ja hypätä keskusteluun mukaan, kun ei oikeastaan edes tunne ketään clubista. Tutustumisryhmän tarkoituksena on siis yksinkertaisesti tutustua uusiin jäseniin perinpohjaisesti. Ryhmän kesto on keskimäärin 30 min ja näitä järjestetään ainakin näin aluksi kerran kuukaudessa. Voimme esim. käydä vaelluksella, makkaralla, piknikillä, olla piilosta tai muuten vaan viettää aikaa keskenämme ja jutella.
Toki uusiin clubilaisiin voi ja pitääkin tutustua myös muulloinkin kuin tämän ryhmän aikana. Ryhmän tarkoitus on vaan rohkaista uusia jäseniä tulemaan juttelemaan. Jutunaihettakin syntyy helpommin, kun tietää toisesta hieman enemmän.

6 kommenttia:

 1. Tässä ehotuksia:
  -Kisat kenttä/maasto/koulu/este
  -Quartereille jotku kisat
  -Sirkus esitys kilpailu
  -Dinossa joku kilpailu
  -Enemmän ratsastus tunteja (clubilaisetki sais pitää)

  Siinäpä sulle mun ehotuksia :))

  ~Tanja Kittenforest

  VastaaPoista
 2. heeeeeei mieilmottautuisin bannerkisaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hyvä :). Käy lukemassa tarkempaa tietoa bannerikisasta "Maaliskuun tapahtumat" -postauksesta: http://northsteedsgang.blogspot.fi/2015/03/maaliskuun-tapahtumat.html

   Poista
 3. Ilmottaudun banneri kisaan 8) Mihin valmis banneri pitäs lähettää ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bannerikisasta löytyy tarkempaa tietoa "Maaliskuun tapahtumat" -postauksessa. Kannattaa käydä lukemassa se :). Bannerin voi lähettää minulle s.postiin osoitteeseen snefald98@gmail.com tai Facebookissa yksityisviestillä.
   http://northsteedsgang.blogspot.fi/2015/03/maaliskuun-tapahtumat.html

   Poista