lauantai 25. lokakuuta 2014

Loppuvuoden tapahtumat (päivämääräehdotuksia kaivataan!)

Morjens!
Nyt alkaa syyslomaviikot olla ohi ja on aika siirtyä normaaliin arkeen. Se kuitenkin tarkoittaa myös sitä, että clubissa alkaa jälleen tapahtua. Loppuvuodeksi on luvassa jos jonkinmoista tapahtumaa. Ottaisin mielelläni vastaan päivämääräehdotuksia ja toki uusia tapahtumaideoitakin saa aina ehdotella.

31.10 Perjantai - Halloween vaellus. Vaellus alkaa klo 21.00 Goldin porteilta. Jotta voit osallistua vaellukseen, sinun on siis päästävä goldeniin. Vaellukselle pukeudutaan halloween teemaisesti.
1.11 Lauantai - Marraskuun muotikisa. Paikkana toimii edelleen sama tuttu sirkusteltta. Muotikisa alkaa klo 20.00 ja aiheena on halloween.


Lopuksi vielä lista muista tapahtumista, jotka pidetään vielä tämän vuoden puolella (+lyhyt kuvaus)

Kenttäkisa. Olen suunnitellut kenttäkisoista kaksipäiväiset. Ensimmäisenä päivänä mentäisiin siis koulu- ja esteosuus ja toisena maasto. Minä (Sabrina) toimin tuomarina. Kouluosuus pidetään maneesin koulupuolella ja esteosuus estepuolella. Maastoosuus pidetään ainakin alustavasti Figissä. Päivämääräehdotuksia otetaan vastaan!

Penkkiurheiluparaati. Kyllä. Taas jälleen. Syyttävä sormi osoittaa Mummoa, joka tätä siis minulle ehdotti. Tapahtuman ideana on käydä pelialueen kaikki ne kahden istuttavat penkit läpi (ei ruokaryhmiä tms, vain ne penkit) ja istua jokaisessa niissä about 1 min. Lupaan jatkaa Jaakko -tarinaa penkkiureilutapahtuman aikana. Tämä tapahtuma jaetaan useisiin osiin. Ehdotelkaahan mikä olisi sopiva alueen koko yhdelle kertaa.

Arvonimi-ilta. Tämän bongasin nsg:n foorumilta ja Vanu oli tätä ehdottanut. Ideana on siis kerätä mahdollisimman moni clubilainen samaan aikaan online ja kaikki jotka ovat paikalla, saavat arvonimen (esimerkiksi vuoden kisaaja, vuoden ystävällisin yms). Tämä tapahtuma pidetään silloin, kun sso lisää peliin sen clubitilan.

Nsg:n pikkujoulut. Miksihän en ole moista ideaa aijemmin keksinyt. Tarkoituksena on vaan yksinkertaisesti viettää aikaa yhdessä, muistella menneitä, kisata vaikka ryhmäkisoja tai mitä ikinä mieleen tulee :)

Reenausryhmä. Tarkoituksena on innoittaa minunlaiseni laiskiaiset treenaamaan pikseliturpiaan ainakin sen kerran viikossa. Kokoonnutaan siis joka viikko johonkin tiettyyn aikaa paikkaan X ja yksinkertaisesti vaan mennään ne kaikki radat läpi. Mielestäni se on paljon hauskempaa yhdessä kuin yksin. Jos sinulla ei ole treenattavaa konia, voit tulla pitämään meille seuraa muutenvain. Päivämääräehdotuksia otetaan vastaan. Mikä olisi sellainen ajankohta, jolloin mahdollisimman moni pääsisi paikalle?

Bannerikisa
Joulukuun muotikisa
Itsenäisyyspäivän vaellus
Lucia-kulkue
Jouluvaellus
Uuden vuoden rieha

16 kommenttia:

 1. Penkkiurheiluparaati täysyisi varmaan jakaa useampaan osaan, kuin mitä makkaraparaati oli jaettu, koska niitä penkkejähän on ihan randomeissakin paikoissa XD Useastihan niitä on jopa monta vierekkäin. Ehkä Figi, Sgv-alue, Hc ja Goldi puolitettais ja moori/pinta sitten kokonaisena..?

  Kenttäkisoille ehdotan ensikuun puolivälistä jotain viikonloppua.

  Reenausryhmään vielä, että miten olisi joko perjantai, lauantai tai sunnuntai? Kaikkien ratojen vetämisessä menee kuitenkin aika kauan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi penkkiurheiluparaati on kyl pakko jakaa oikeesti moneen osaan ihan vaan senkin takia, että kaikilla säilyisi mielenkiinto. Miltä tällainen jaoittelu vaikuttaisi, onko liian monta osaa: http://oi59.tinypic.com/4j0wsy.jpg

   Loogisesti ajateltuna reenausryhmälle olisi paras ajankohta juurikin tuolloin lauantaina, ehkä joskus illalla kuuden aikaan. Silloin myös nämä nuoremmat pääsisivät vielä koneelle, eikä ajankohta olisi heille liian myöhä. Normaalilla koneilla ainakin minulla radoissa menee n. 1,5 h, eli valmista olisi noin puoli kahdeksan aikaan.

   Poista
  2. Joo tuo on mielestäni muuten sopivahko, mutta 10 alueella saattaa olla kyllä aika vitusti niitä penkkejä XD

   Poista
  3. Hyviä ehdotuksia kaikki. Tuon arvonimi-illan vois pitää jossain Doyle's Abbeyllä 12.10 - jossain mihin pääsee sr:ät, ja sillon tää clubi on ollu vuoden.

   Poista
  4. Mutta sinne ei pääsis sitten ne, joilla ei ole sitä sr:ää ja se clubitila olisi mielestäni muutenkin siistimpi paikka pitää ko. tapahtuma. Lisäksi nsg on periaatteessa ollut pystyssä jo about kaksi vuotta, jos siis lasketaan mukaan myös sen syksyllä 2012 luotu ensimmäinen clubi.

   Poista
 2. Sunnuntai ilta olis aikast hyvä siinä joskus kuuen jälkeen :'D taikka sitten perjantai iltanan... oih mä oon niin oottanu tommottiis kisoi OwO meinasikko jotain tarkempaa et kui kaua yks rata kestää ymns et saaks sen niiku ite ideoida vai häh...mä ehotan samaa mitä eve -Elsu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuota olenkin pohtinut pitkään. Toisaalta eteenkin kouluosuudessa olisi paras, jos kilpailia itse suunnittelisi radan. Silloin pystyisi myös arvostelemaan itse rataa, eikä pelkästään sitä ratsukkoa ja arvosteltavaa olisi enemmän. Kuitenkin tässä on peli kysessä ja kaikki hevoset liikkuvat samalla tavoin, joten arvostelu on hieman hankalaa. Toisaalta kuitenkin pitäisin siitä, että kaikki menisivät saman radan, mutta arvostelu olisi silloin vaikea toteuttaa, kun ei varsinaisesti olisi mitä arvostella :DD

   Poista
 3. Noi oikeisiin juhliin liittyvät tapahtumat vois kai pitää niitte juhlapäivinä? Taino toi jouluvaellus, se kai ois kiva pitää aattona, sillä vältämättä kaikki ei pääsis 25, ku on irl kekkerit menossa :D ja ton bannerikisan vois laittaa pystyyn vaikka saman tien..? Pikkujoulut joskus joulukuussa viikonloppuna, viikolla jolloin ei oo mitää muuta kisaa (ja luonnollisesti ennen joulua.. xD)? Reenausryhmä olisi muuten hyvä myös viikonlopulle, mutta silloin on usein paljon muuta tapahtumaa..
  no siinä ne ehdotukset oli. Viikonloppuhan on hyvä ajankohta kaikille, ku kaikilla (yleensä) on silloin lomaa 8) tosin näin joulun alla se voi olla myös huono ajankohta, kun niillä sukulaisilla pitää käydä.. Itselleni kävisi kaikki arki illat, paitsi ke 15:30-18:00 harrastuksen takia, mutta sitten muista ei tiedä. Yleensä harrastuksia ei ole kellään klo 20 jälkeen..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 'hyvä ajankohta kaikelle, ei kaikille.

   Poista
  2. Joo, merkitsin sen jouluvaelluksen 23. päiväksi. Minä (ja olettaisin ettei moni muukaan) halua aattona tai muina joulupyhinä istuskella koneella ainakaan kovin paljoa, joten 23 tuntui luontevimmalta, vaikkei se nyt jouluaatto olekkaan.
   Bannerikisa on periaatteessa jo pystyssä (pitäisi vain vielä kirjoittaa se poistaus), mutta se facebookkiin merkitsemäni päivä on viimeinen ilmoittautumispäivä. Bannereiden aiheena on kuitenkin vuodenaikaan liittyen talvi ja ainakin viime vuonna sso:hon lumet tulivat niin kovin myöhään. Lisäksi viime bannerikisaan tuli vain kaksi ilmoittautunutta, joten ajattelin nyt antaa reilusti aikaa.
   Pikkujoulut tosiaan on pidettävä ennen joulua :D Mitään virallista päivää pikkujouluille ei oikeastaan ole, mutta ainakin 60-luvusta lähtien on pikkujouluja on ollut tapana pitää ensimmäistä adventtia edeltävänä lauantaina (eli 29.11). Monet kuitenkin pitävät pikkujoulunsa marraskuun puolenvälin tienoilla.
   Reenausryhmä on mielestäni parasta sijoittaa viikonlopulle, koska itse kisaamisessa menee kuitenkin suhteellisen kauan, etten ainakaan itse viikoilla ole kykenevä sitä vetämään. Lauantai-ilta olisi siinä mielessä paras, että kenelläkään ei ole lauantaina koulua, eikä myöskään seuraavana päivänä, eli sunnuntaina. Kuuden aikaan illalla alkaa kuitenkin olla suhteellisen pimeä ulkona, joten luulen, että moni on jo muutenkin linnoittautunut tuohon ajankohtaan sisälle. Jos minulta kysytään, niin mieluiten en järjestäisi mitään tapahtumaa, koska tämä tapahtumien pitäminen vie tosi paljon aikaa pois myös minulta ja jouduin kuitenkin olemaan läsnä jokaisessa järjestämässäni tapahtumassa. Joskus on vain pakko karsia jotain tapahtumia ja tapaamisia myös irl elämästä pois, jotta saataisiin näitä järjestettyä. Lisäksi reenausryhmää ei pidetä niinä päivinä, joille on jo merkitty joku toinen tapahtuma.

   Joo, viikonloppu on myös minun mielestä paras. Olen yrittänytkin laittaa kaikki tapahtumat juurikin illoille, jolloin ainakin suurin osa olisi jo saapunut takaisin sukuloimasta. Kello 20.00 alkaa ainakin nuorimmille pelaajille olla aika myöhä ajankohta tulla pelaamaan, joten mieluiten pitäisin kaikki tapahtumat ennen sitä (halloween vaellus tietty asia erikseen). Lisäski viikonloppuna harvalla varmaan on mitään harrastuksia yms.

   Poista
  3. Voisitko laittaa sen postauksen jo ja viimeisen päivän? Varsinkaan kun kaikilla ei oo facee (varsinkin meillä pikkusilla) nii voisit ilmottaa johonkin bannerikisan päivän. Haluisin osallistua mut mul ei oo aikaa, ja kun en tiedä et millon ehtisin tehä ja kuinka kauan aikaa on.

   Poista
  4. Kaikki tapahtumiin liittyvät jutut kirjotan aina ensisijaisesti tänne, eli täältä löytyy samat tekstit kuin facebookistakin. Tapahtumien alustavat päivämäärät lukevat blogin oikealla puolen olevassa sivupalkissa "Tulevat tapahtumat" tekstin alla.

   Bannerikisan kanssa ei siis kannata vielä hätäillä, kun viimeinen ilmoittautumispäivä on vasta 14.12

   Poista
 4. Mun täytyy valitettavasti jäädä luultavasti joistain tapahtumista pois, koska miul on muutaman viikon välein sunnuntaisin jonkunäkönen esitys (harrastan siis kuoroa) ja näin pois päin :/ Mut ei kai se haittaa jos en ihan joka tapahtumaan pääse? Mutta kuiteski, Pikkujoulut, Uuden vuoden rieha ja Jouluvaellus kuulostaa kivoilta :)
  -Valas/Vanessa Moonlake

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten, voisko tuon arvonimi-illan viettää 2.1? Sillä uskon et useet on uudenvuoden päivän pois.

   Poista
  2. T: Vanu/Vessa/Merikiven Vanessa

   Poista