keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Lokakuun muotikisa

Tässäpä taas mun kommentteja näistä lokakuun muotikisan asukokonaisuuksista :) En pystynyt nyt analysoimaan värivalontoja, joten kommentit ovat tällä kertaa hieman lyhyempiä.

1. Ellie Winterforest
Hillerin maavalinta oli Japani, jonka pitäisi kyllä tulla harvinaisen selväksi asukokonaisuutta hetken aikaa tutkailemalla. Harkiten luotu asukokonaisuus. Japanin lipun väreistä kootusta asukokonaisuudesta tulisi helposti joulu mieleen, mutta ei tästä. Punaista väri on käytetty todella taidokkaasti ja maltillisesti.

2. Evelina Mclake
Even maavalinta oli Unkari. Onnistunut asu ja hevonen valittu jälleen hienosti asun mukaa. Ainoa tekijä, joka voisi hieman häiritä olisi nuo mustat housut. Ne uppoavat kuitenkin aika hyvin muihin väreihin, joten silmä ei kiinnitä niihin niin paljoa huomiota. Erittäin hieno ja hyvin sommiteltu asu tämänkin.

3. Julia Flowergren
Julian maavalinta oli Yhdysvallat. Itselläni ainakin olisi ollut toden teolla vaikeuksia toteuttaa usa:n lipun väreihin sopiva asukokonaisuus, ilman sitä sso:ssa myytävää usa paitaa ja pinteleitä. Jellu kuitenkin onnistui siinä hyvin. Sinistä olisi ehkä voinut hieman vähentää, kun itse yhdysvaltain lipussa sitä ei kuitenkaan kovin paljoa ole. Toisaalta sininen väri pukee tosi hyvin valkoista hevosta.


4. Sofia Silverlake
Sofian maavalinta oli Iso-Britannia. Myös tämä asukokonaisuus on varmasti ollut vaikea toteuttaa. Punaista olisi voinut käyttää ehkä hieman enemmän ja valkoista vähentää, koska punainen ainakin omaan silmääni näyttäisi sopivan paremmin hevosen väriin.

5. Alice Deerstreet
Alicen maavalinta oli Viro. Alice oli aluksi tulossa vain katsomaan kisaa, joten en voi muuta kuin nostaa virtuaalihattua, kun päätti noin lyhyellä varoitusajalla lähteä kisaan mukaan :) Sininen on juuri oikean sävyinen, kuten viron lipussakin. Mustaa olisi voinut käyttää hieman enemmän. Tummaa satulaa vasten musta ns. uppoaa, eikä tule niin hyvin näkyviin. Hevosen värit sointuvat kauniisti asun väreihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti