tiistai 6. lokakuuta 2015

Lokakuun tapahtumat (päivitetty 10.10)

Syksy on viimein saapunut ja ainakin oma aktiivisuustasoni pelissä laskenut. Ilmeisesti myös clubi on hieman hiljentynyt, mutta se ei tarkoita, ettemmekö voisi järjestää muutamaa tapahtumaa myös tässäkin kuussa. Tässä teille siis lista kuukauden tapahtumista:

11.10 sunnuntai: Muotikisa
18.10 sunnuntai: Tyttömäinen vaellus
19.10 maanantai: Poikamainen vaellus
25.10 sunnuntai: Barrel Race
31.10 lauantai: Vanessa Searockin halloween vaellus


Muotikisan aiheena on tällä kertaa halloween. Sama aihe oli muistaakseni myös viimevuoden lokakuun muotikisassa, mutta ei anneta sen haitata. Kisaan saa siis pukeutua aika vapaasti, kunhan kokonaisuus on tavalla tai toisella halloweenteemainen. Muotikisa pidetään 11.10 sunnuntaina klo 19.00 sirkusteltalla.

Tyttömäisen vaelluksen pitää Evelina Mclake ja nimensä mukaisesti vaellukselle pukeudutaan hyvin tyttömäisesti. Vaellus alkaa Valedalesta 18.10 sunnuntaina klo 20.00

Poikamaisen vaelluksen pitää Evelina Mclake ja tälle vaellukselle pukeudutaankin sitten poikamaisesti. Vaellus alkaa Valedalesta 19.10 maanantaina klo 20.00

Barrel Raceen tuli viimekuussa vain kaksi ilmoittautunutta, joten yritetään uudelleen. Tiedän että minun piti järjestää tässä kuussa kenttäkisa, mutta haluan välttämättä järjestää tämän ensin. Kisa pidetään Marleyn tynnyrinkiertoradalla, eli kokoonnumme siis Marleyn luona. Nopein suoritus voittaa.
Varusteiksi länkkärivarusteet (länkkärihattu, siisti paita, chapsit, siistit kengät, lännensatula, lännensuitset ja siisti huopa, hevoselle ei saa laittaa pinteleitä tai muita koristeita). Jos mahdollista, käytä halloweenteemaisia värejä (oranssi, musta tms.). Hevoseksi lännenhevosrotuinen hevonen (paint, quarter, appaloosa). Jos sinulla ei ole länkkärihevosta, niin myös aloitushevonen kelpaa. Voit ilmoittautua kisaan kommentoimalla tätä postausta tai laittamalla minulle SSO:ssa viestiä. Kerro ilmoittautuessasi myös hevosesi nimi. Barrel Race pidetään 25.10 sunnuntaina klo 19.00 Marleylla.

Halloweenvaelluksen meille järjestää tänä vuonna Vanessa Searock. Vaellukselle pukeudutaan luonnollisesti halloweenteemaisesti ja hevosenkin olisi hyvä olla tumma, mieluiten musta. Vaellus pidetään 31.10 lauantaina klo 20.00 ja se alkaa Firgroven tallilta.


Myös tässä kuussa muutkin clubilaiset saavat järjestää tapahtumia. Viestiä vaan tulemaan, jos sinulla on jotain mielessäsi.

ps. uusi hieno bannerimme on Wilma Candledawnin käsialaa, kiitokset hänelle

9 kommenttia:

  1. Nätti, uusi ulkoasu :D Bannerikin on kiva, kiitos Wili :)

    VastaaPoista
  2. Mikä olikaan sen sun sso blogin nimi, Sabrina? :D

    VastaaPoista
  3. Osallistun täältä tuohon barrel raceen! Ratsu: quarter Hawkeye

    VastaaPoista
  4. Osallistun Barel Raceen hevosellani Angelangel!

    VastaaPoista
  5. Osallistun Barrel Raceen appaloosalla Babycake

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Osallistun (kelia highdotter) barrel raceen ratsulla springmist :)

    VastaaPoista