maanantai 7. syyskuuta 2015

Syyskuun tapahtumat (päivitetty 9.9)

10.9 Yöpukuvaellus
11.9 Muotikisa
15.9 Villihevosvaellus
18.9-20.9 Viikonloppuleiri
25.9 Barrel Race
26.9 Katrillitunti


Yöpukuvaelluksen pitää Anne Skyvalley. Vaellukselle on tarkoitus pukeutua rentoihin vaatteisiin, joilla voisit jopa kuvitella nukkuvasi. Hevoseksi tinker tai pohjoisruotsalainen ja varusteiksi ainoastaan suitset. Vaellus alkaa Jorvikin tallilta 10.9 klo 20.00

Muotikisan aihe on tällä kertaa varsin erikoinen - yritä pukeutua mahdollisimman rumaan asuun! Yhdistele värejä ja kuoseja, jotka eivät todellakaan sovi yhteen. Rumin asu voittakoon! Muotikisa järjestetään 11.9 perjantaina klo 20.00 sirkusteltan luona.

Villihevosvaelluksen pitää Evelina Mclake. Vaellukselle on tarkoitus tulla ilman varusteita, halukkaat voivat myös poistaa myös ratsastajan datat. Hevosella tai ratsastajan vaatteilla ei ole väliä. Vaellus alkaa 15.9 tiistaina klo 20.00 maneesilta.

Viikonloppuleirin pitää Vanessa Searock. Leiri on samantyylinen kuin viimeksikin, eli ohjelmaan kuuluu mm. leirikaste, 2 tuntia, vaellus, hauskanpitoa, leirikisat ja pieni hauska kisa. Leiri pidetään jokaisena päivänä klo 19.00-21.00 välisenä ajankohtana, kokoontuminen Jorvikin tallilla

Barrel Race, eli tynnyrinkiertokisa olisi mielestäni mukava ns. lämmittelykisa ennen ensikuun kenttäkisoja. Kisa pidetään Marleyn tynnyrinkiertoradalla, eli kokoonnumme siis Marleyn luona. Nopein suoritus voittaa.
Varusteiksi länkkärivarusteet (länkkärihattu, siisti paita, chapsit, siistit kengät, lännensatula, lännensuitset ja siisti huopa, hevoselle ei saa laittaa pinteleitä tai muita koristeita) ja hevoseksi lännenhevosrotuinen (paint, quarter, appaloosa). Jos sinulla ei ole länkkärihevosta, niin myös aloitushevonen kelpaa. Voit ilmoittautua kisaan kommentoimalla tätä postausta tai laittamalla minulle SSO:ssa viestiä. Kerro ilmoittautuessasi myös hevosesi nimi.
Kisa pidetään Marleylla 25.9 perjantaina klo 20.00

Katrillitunnin pitää Vanessa Searock. Edellinen katrillitunti ei ilmeisesti mennyt suunnitelmien mukaan, joten uusi yritys! Samat pelisäännöt kuin viimeksikin; hevoseksi arabi, quarter, paint tai morab :D -moodilla. Päälle kisavarusteet. Tunti pidetään Manorin/puutarhan vierellä olevalla kentällä 26.9 klo 20.00

Myös bannereita otetaan vastaan! Kaikki bannerit pääsevät käyttöön, jos ne ovat toteutettu näiden sääntöjen mukaan:
- Bannerin koko 950x376
- Ei räikeitä värejä
- Banneriin vain sso:sta otettuja kuvia
- Kysythän luvan, jos käytät toisen ottamia kuvia (tiedän että kyseessä on vain peli, mutta se kuuluu silti hyviin tapoihin)
- Olisi hyvä jos bannerissa lukisi clubin nimi (ei kuitenkaan pakollista)
- Tallenna banneri mieluiten muotoon .png
Valmiin bannerin voi lähettää minulle s.postitse osoitteeseen snefald98@gmail.com tai fb:n yksityisviestillä.


Eteenkin nyt kun suurimmalla osalla on varmasti alkanut jo koulut, olisi hyvä jos myös muut clubilaiset järjestäisivät tapahtumia. Jos tapahtumien järjestäminen jätettäisiin nyt täysin minun huolekseni, niitä ei varmaankaan tulisi olemaan jatkossa kovin montaa per kuukausi. Se jos mikä olisi ikävää clubin kannalta. Pidetään siis clubi aktiivisena!
Ja ei, en tarkoita että yhden teistä pitäisi järjestää nyt hirveä kasa tapahtumia, yksikin riittää. Sen ei tarvitse olla iso, esim. ratsastustunti tai vaellus jollain kivalla teemalla on ihan kelpo tapahtumaidea, jonka voit toteuttaa. Ainoa ehto on vaan se, ettei sille päivälle ole merkitty muita tapahtumia. Kuka tahansa clubilainen voi järjestää clubissa tapahtuman, siitä kannattaa vaan ensin ilmoittaa minulle, jotta voin mainostaa sitä täällä clubin blogissa ja merkitä sen clubin kalenteriin.
Kerro tapahtumaideastasi minulle sso:ssa viestitse. Millaisen tapahtuman aiot pitää? Missä? Milloin? Onko tapahtumalla teemaa tai pitääkö pukeutua tietynlaiseen asuun? Mahdollinen nimi tapahtumalle?

5 kommenttia:

 1. Apua laitoin kuiteski väärän päivän mun vaellukselle D: piti sanoo et 10.9. eli jo täl viikol xD kai sen saa vie korjattuu

  VastaaPoista
 2. Laitoin sinulle facebookkiin viestiä eräästä tapahtumasta, jonka voisin vetää!

  VastaaPoista
 3. Vanu ilmoittautuu varmaan kaikkiin??? tapahtumiin, eli Barrel Raceen ja molempiin vaelluksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Barrel Raceen ilmoittautuaksesi minun tarvii tietää myös hevosesi nimi, kuten postauksessa lukeekin.

   Hei laitoin sulle muuten s.postia liittyen katrillitunnin alkamisaikaan, käythän vastaamassa mahd. pian.

   Poista