lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kesäkuun tapahtumat (päivitetty 9.6)


12.6 Perjantai - Muotikisa
13.6 Lauantai - Reenausryhmä
15.6 Maanantai - Vaellus
16.6-17.6 Ratsastusleiri
20.6 Lauantai - Reenausryhmä
27.6 Lauantai - Reenasryhmä
26.6 Perjantai - Pakkasmaraton

Muotikisan aiheena tällä kertaa päävärit eli punainen, keltainen ja sininen. Tarkoituksena on käyttää noita kaikkia, tai vaikka vaan yhtä väriä. Kaikkia värejä käyttämällä mahdollisuutesi pärjätä kisassa on kuitenkin suurempi, kuin vain yhtä käyttämällä. Kutakin väriä täytyy käyttää yhtä paljon, eikä lopputuloksen saa näyttää sotkuiselta.
Muotikisa pidetään klo 19.30 sirkusteltalla

Reenausryhmä alkaa tuttuun tapaan Jorvikin tallilta klo 19.00. Kesäkuun reenausryhmät pitää Fiona Riverstreet.

Vaellus alkaa Moorin tallilta klo 18.00 ja sen vetää Evelina Mclake. Vaellukselle on tarkoitus pukeutua nobovaatteisiin (eli aloituskamppeisiin tms. aloittelijoiden vaatteisiin).

Ratsastusleiri pidetään molempina päivinä klo 19.00-21.00 välisenä aikana ja leirin pitää Vanessa Searock. Luvassa on ratsastusta ainakin tunti per päivä, "vaellus", uittamista, kahvittelua ja leirikisat. Tarkemmat tiedot voi kysyä Vanessa Searockilta.

Pakkasmaraton oli tarkoitus järjestää jo viimekussa, mutta siihen ei tullut ainuttakaan osallistujaa. Siksi se on siirretty kesäkuulle. Tässä lainaus "toukokuun tapahtumat" postauksesta:
Pakkasmaraton
Näin alkavan kesän kunniaksi täytyy vielä hieman fiilistellä myös talvea. Pakkasmaratonin ideana on juosta Dinolassa maraton tyylinen juoksukilpailu ilman hevosta. Reitti käydään läpi kahteen kertaan tapahtuman aluksi. Voittaja ei tällä kertaa saa valitettavasti muuta kuin hyvän mielen :D.
Asuksi kannattaa valita jotain ihomyötäistä ja urheilullista, makkarankuori olisi suositeltavaa, mutta jos sitä ei löydy, niin muukin ihomyötäinen ja urheilullinen asu käy.
Kokoonnumme Dinolan vanhan hissin juurella klo 19.30

1 kommentti: