perjantai 20. maaliskuuta 2015

Maaliskuun muotikisan tulokset

Maaliskuun muotikisa pidettiin viikko sitten ja nyt olisi sitten viimein arvostelujen aika. Aiheena oli tällä kertaa kisa-asu

1. Evelina Mclake
2. Liza Beenest
3. Alexa Hawkstone
4. Maya Mooseyard & Susan Yellowland
5. Feya Bluefall

1. Evelina Mclake
Evelinalla oli kaunis keväinen asu, jonka värit sopivat hyvin toisiinsa. Asu ei ollut liian synkkä, muttei myöskään liian hento. Hevosvalinta on osunut nappiin, sillä värit sopivat myös ponille. Tavallisesti valittaisin siitä, kuinka housut ja satula ovat saman värisiä ja ns. uppoavat toisiinsa, mutta koska satulassa on valkoinen yksityiskohta antamassa kontrastia, tätä ongelmaa ei ole. Arvosanaksi annan 10-
 
2. Liza Beenest
 
 
3. Alexa Hawkstone
Alexallakin oli mielestäni kaunis asu, mutta tavallaan se kuitenkin ns. upposi muiden joukkoon. Olisin kaivannut asuun enemmän yksityiskohtia. Pidän kuitenkin tosi paljon asukokonaisuuden väreistä. Tässä asussa kuitenkin ilmenee se sama tuttu ongelma, eli satula ja housut "uppoavat" toisiinsa. Toisaalta kisahousuihin on välillä hieman hankala löytää sopivaa satulaa, jos asun päävärinä on musta. Arvosanaksi annan 8
 
4. Maya Mooseyard
Mayan asu oli ihan ok, kuitenkin hieman tylsähkö. Olisin kaivannut siihen enemmän väriä näin kevään kunniaksi. Paita ja huopa sopivat hienosti yhteen ja mikään vaatekappale ei "uppoa" mihinkään toiseen vaatekappaleeseen. Pidän myös hevosvalinnasta. Tämä asu olisi hyvinkin saattanut saada paremman sija, jos nyt olisi ollut esim. syksy. Arvosanaksi annan 8-
 
 
4. Susan Yellowland
Susanilla oli myös kaunis asu, johon kuitenkin olisin myös kaivannut väriä. Valkoisia yksityiskohtia on paljon, joka tekee asusta ihan mielenkiintoisen, mutta kuten jo aiemmin sanoin, musta ei välttämättä ole niin keväinen väri, eikä juurikaan erotu massasta. Kokonaisuudessaan asu on kuitenkin kaunis ja pukeutuisin myös itse mieluusti noin. Arvosanaksi annan 8-
 
 
5. Feya Bluefall
 
 
Clubista on viimeaikoina lähtenyt aika paljon jäseniä. Haluan kuitenkin sanoa, että rauha on maassa, eikä mitään riitaa käsittääkseni ole koskaan ollutkaan. Kaikki ovat lähteneet siis ihan täysin sovussa omasta tahdostaan. Clubi on kuitenkin tälläkin hetkellä täysi ja jonotuslistalla jonkin verran porukkaa. 
 
 


6 kommenttia:

 1. Vai että ei riitaa XDXXDD no eipä kai nimittelyy ja syrjintää voi sanoo riidaks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clubin chatissa ei kukaan nimittele tai riitele, wappiryhmästä en tiedä. Olen yrittänyt tehdä kaikille selväksi, että keskustelut jotka clubin ulkopuolisissa ryhmissä käydään, ei saa millään tavoin heijastua clubin ilmapiiriin, eikä ole kyllä heijastunutkaan. Siihen ryhmään liitytään omalla vastuulla ja se ei ole ns. virallinen ryhmä.

   ps. miten olisi, jos tulisit vaikka nimelläsi kommentoimaan seuraavalla kerralla...? :) Jos koet, että ole tullut jollain tapaa syrjityksi, niin voisit kyllä kertoa sen ihan asiallisestikin lähettämällä minulle vaikka viestiä, eikä tilittämällä katkerasti täällä blogin kommentointiosissa nimettömänä.

   Poista
  2. Valitettavasti joudun nyt kertomaan sulle, että se ei toimi niin. Vaikka clubchatin ulkopuoliset keskustelut ei ole sun "approovaamia", se ei tarkoita ettei niitä ole. Vaikka nää erimielisyydet tapahtuisi globalissa, livenä tai vaikka skypepuhelussa, se ei poista faktoja a) ollaan silti kaikki saman clubin jäseniä b) ollaan kaikki oikeita ihmisiä oikeilla tunteilla. Jos clubin jäsenet x ja y vaikka sattuvat riitelemään koulussa, se väistämättä heijastuu myös kotona koneen ääressä sinne clubin chattiin. Oikeita ihmisiä, after all. Eli myöskin jos clubin jäsen missä keskustelussa tai chaissa tahansa riitelee, nimittelee tai syrjii oista saman clubin jäsentä niin kyllä, clubissa on riitaa.

   Nimitelyä ei kyllä WAkeskustelussa ole näkynyt, joten se on tapahtunut sitten jossain muualla.

   Tässä keississä ymmärrän myös miksi joku haluaa pysyä anonyyminä, mut jos sua kuitenkin häiritsee nimetömät kommentit, niin voit kytkeä anonyymikommentoinnin pois.

   Poista
  3. Totta kai ymmärrän, mutta aina ei tarvitse toimia niin äkkipikaisesti. Jokainen on joskus lipsauttanut toisesta jotain rumaa enemmän tai vähemmän vahingossa ja varmasti katunut sitä jälkeenpäin. Myös tämä loukattu osapuoli voi pysähtyä miettimään asioita, eikä toimia äkkipikaisesti. Täytyy tehdä kompromisseja ja neuvotella, ei ne asiat selviä niitä peittelemällä.

   Ei minua häiritse nimettömät kommentit, mutta enemmän olisin silti voinut puuttua asiaan, mikäli ko. kommentoija olisi laittanut minulle esimerkiksi pelissä viestiä ja kertonut mitä oikeasti on tapahtunut. Kukaan kun ei ole minulle tästä "riidasta" tullut puhumaan halaistua sanaa, joten oletan että kyseessä ei ole ollut mikään suuri riita.

   Poista
 2. Millon näitä pidetään lisää? Haluisin ittekki osallistua näihin :) Kun vasta tulin clubii ni oon vähä :O

  -Tanja Kittenforest

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muotikisa järjestetään joka kuukausi, seuraavan kerran ensikuun alussa. Kannattaa pitää tätä blogia silmällä, kirjoitan tänne piakkoin ensikuun tapahtumalistan :).

   Poista