keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Asiaa tapahtumaideoista ja clubista eroamisesta

Hei,

Toivon että jokainen lukisi tämän postauksen, vaikka tässä onkin hieman negatiivissävytteistä asiaa.

Ensinnäkin haluan korostaa vielä kerran sitä, kuinka clubiin haetaan pitkäaikaisia ja mieluiten pysyviä jäseniä. Viimeisen parin päivän aikana clubista on lähtenyt neljä jäsentä ilmoittamatta sen kummemmin syytä. Tämä clubi ei ole sitä varten, että tänne tullaan kokeilemaan ja sitten erotaan parin päivän päästä kun ei enää huvitakaan tai chatissa ei yllättäen puhutakaan juuri mitään pariin päivään. Pyydän, mieti tarkoin ennen kuin tulet clubiimme.
Jos kuitenkin päädyt eroamaan, toivon että laitat minulle viestiä eroamisestasi ja kertoisit mieluiten myös syyn. Se ei vie kuin pari minuuttia ja arvostaisi sitä todella paljon.


Sitten toiseen asiaan. Sain tänään viestiä erään toisen clubin omistajalta. Hän sanoi, että eräs clubimme jäsen oli kopioinut heiltä tapahtumaideoita ja ehdottanut niitä sitten meidän clubissa pidettäväksi.
Itse en seuraile juurikaan sso blogeja, joten en ole tietoinen mikä idea on kopioitu toisilta ja mikä ei. Toivon kuitenkin, että keksisitte tapahtumaehdotuksia omasta päästä, sillä mikään ei ärsytä enempää, kuin muilta kopioiminen. Kyllä minuakin harmittaisi, jos joku toinen clubi alkaisi myös pitämään esimerkiksi muotikisaa tai penkkiurheiluparaatia. Aina saa katsoa toki muilta mallia ja inspiroitua toisten tekemisistä, mutta suora kopioiminen ei käy päinsä.

1 kommentti:

  1. Hei! Olisin kiinnostunut clubistasi, ja olisin pitkäaikainen ja pysyvä jäsen tietenkin. :) Jos on tilaa, olisiko mahdollista tulla?

    - Veronika Mctree

    VastaaPoista