torstai 8. tammikuuta 2015

Tammikuun muotikisa ja arvonimi-ilta

Heippa,

Tästä postauksesta löydätte infoa arvonimi-illasta, sekä tammikuun muotikisasta. Reenausryhmä ja penkkiurheilu ovat toistaiseksi tauolla.

Maanantai 12.1 - Tammikuun muotikisa. Muotikisan aiheena ovat revontulet ja pakkanen. Millaiset vaatteet ja värit sinulle tulevat revontulista ja pakkasesta mieleen? Nyt on aika päästää mielikuvitus valloilleen! Tammikuun muotikisa pidetään tuttuun tapaan sirkusteltan luona klo 19.30

Lauantai 17.1 - Arvonimi-ilta. Tässä tapahtumassa annamme arvonimen jokaiselle paikalla olijalle. Olitko kenties vuoden 2014 ilopilleri vai mököttäjä tai jotain aivan muuta? Tule paikalle, niin saat arvonimesi :) Tapahtuma pidetään Silverglade Villagessa sijaitsevassa clubihuoneessa klo 20.00 ja tapahtumaan TÄYTYY ilmoittautua etukäteen esimerkiksi kommentoimalla tästä postausta.


ps. nämä eivät todellakaan jää tammikuun ainoiksi tapahtumiksi, ei paniikkia :) En ajatellut järjestää tapahtumia yhtä usein kuin ennen joulua, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö niitä tulisi olemaan. Minulla on pari toteuttamisenarvoista ideaa takataskussa, joten pysykää kuulolla.

6 kommenttia:

  1. Osallistun arvonimi-iltaan 8) uskon että pääsen tuolloin, mutta aina on sitten sen sähkökatkoksen vaara D8 (täällä on melkein joka päivä.. Prkle )

    VastaaPoista
  2. Uagh tuun mukaan arvonimi-iltaan, jos ei oo vielä liian myöhästä ilmottautuu. Lähetin sähkärii myös.
    Peeveli ku unohin ilmottautuu aikasemmi.

    T. Julie Wolfland

    VastaaPoista