maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukuun muotikisan tulokset

Heippa,
joulukuun muotikisa on nyt takana. Teemasta tuntui olevan hieman epäselvyyksiä, eli aiheenahan oli siis Joulu. Itse ainakin miellän Joulun ja talven kahdeksi eri asiaksi, enkä tullut ajatelleeksi, että se voisi merkitä joillekkin yhtä ja samaa asiaa. Ensikerralla pitänee selittää hieman selvemmin.

Olen muuten päättänyt, että jatkossa vain 3 parasta saavat asuistaan arvostelun. En nyt tiedä, onko mikään kovin tavoittelemisen arvoinen palkinto päästä minun kritisoitavaksi, mutta jos jollain on parempia ideoita, niin antaa tulla :D!

1. Evelina Mclake
Itse ajattelen aina, että joulun värit ovat punainen ja ruskea. Tästä asukokonaisuudesta löytyvät ne molemmat ja myös hieman valkoista väriä kontrastina. Asukokonaisuus on onnistunut ja hyvin suunniteltu. Sitä katsoessaan, tulee joulu mieleen, vaikkei asussa kuitenkaan varsinaisesti ole mitään jouluista (paitsi värit ja toki tuo jouluhuopa), mutta sehän hyvien asukokonaisuuksien salaisuus usein onkin.

2. Tatiana Moonhill
Tatianan asukokonaisuus oli myös todella kaunis ja vaikutti hyvin suunniteldulta. Keltaisen sävyt eivät nyt varsinaisesti ole joulun sävyjä, mutta keltainen yhdistettynä punaiseen tuo ehdottomasti ainakin minulle joulun mieleen. Kaunis asu, jossa paljon yksityiskohtia. Myös hiukset sointuvat hienosti asuun! :)

3. Ellie Winterforest
Tämän asukokonaisuuden teemasta ei vain voi erehtyä - se on joulu! Punaisen ja valkoisen väriyhdistelmät toimivat aina, jos haluaa pelata varman päälle. Hevosen väri sointuu kauniisti asun väreihin. Asukokonaisuudessa olisi kuitenkin voinut olla jotain muutakin kontrastivärinä, jotta siitä olisi tullut hieman "selkeämpi".

4. Sofia Silverlake

5. Elisabeth Snowwater

 6. Alice Deersteet

4 kommenttia:

 1. Arvostelisi vaan kaikki :> ! Edes lyhyesti. Arvosteluja on muksaa lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, luulin että kukaan ei koskaan jaksa lukea niitä :D No siinä tapauksessa jatkan kyl sitten niitten kirjoittamista tavalliseen tapaani x)

   Poista
  2. Tai sitte laita kouluarvosanoin numero kaikille (6-10)

   Poista
  3. minäkin pidän kovasti arvosteluista :3 älä vaan lopeta niitten kirjoittamista!

   Poista