torstai 18. syyskuuta 2014

Tulevia tapahtumia

Heippa,
ajattelin ilmoittaa uuden postauksen muodossa kolmesta seuraavasta tapahtumasta

21.9 klo 20.00 NSG:n urheilutapahtuma. Kokoonnumme Steven kentällä. Valitsen 5 eri rataa, jotka on tarkoitus kisata ryhmässä ilman hevosta. Se, jolle tulee eniten voittoja kruunataan vuoden urheilijaksi ja hän saa kunniakirjan. Mikäli tulee tasapeli, tasoissa olevat suorittavat vielä yhden ekstraradan ja se kumpi on ensimmäisenä maalissa on voittaja.

27.9 klo 19.00 Makkara ja piknikparaati osa 4/5. Tällä kertaa käymme läpi HC:n makkara- ja piknikpaikat. Kokoonnumme HC:hen vievällä puusillalla.

1.10 klo 18.00 Lokakuun muotikisa. Muotikisa pidetään samassa paikassa, kuten aina ennenkin eli sirkusteltalla. Teemana on tällä kertaa eri maiden lipun värit. Eli jokainen valitsee yhden maan lipun värit ja pukeutuu niihin väreihin. Suomea ei saa valita. Tässä kisassa ei siis katsota väriyhdistelmiä tms, vaan kokonaisuutta. Ilmoitattehan ennen kisan alkua, minkä maan lipun mukaan aijot pukeutua.

3 kommenttia:

 1. Osallistun kaikkiin tapahtumiin paitsi Lokakuun muotikisaan, koska olen lähtenyt jo silloin syysloman viettoon Fuetteventuralle.

  VastaaPoista
 2. ai onko toi lokakuun muotikisa keskiviikkona? en kerkeä valitettavasti sitten sinne, sillä harrastus :(

  VastaaPoista
 3. Valitsen maaksi Viron. Sanon tämän nyt täällä, koska olisi kiva jos monella oisi eri maat :D

  T. Julie Wolfland

  VastaaPoista