keskiviikko 27. elokuuta 2014

Elo/syyskuun muotikisan tulokset + kommentit asuista

Elo/syyskuun muotikisa on nyt käyty ja tässä tulokset

1. Evelina Mclake
2. Abbie Diamondgirl
3. Ellie Winterforest
4. Maya Mooseyard & Julia Flowergren

Even asu on koko kisan suosikkini, vaikka ei muidenkaan asut huonoja ollut. Kokonaisuus on täydellinen ja hevosvalintakin on osunut nappiin. Asu sopii mainiosti elokuuhun. Siinä on tarpeeksi syksyistä, mutta vielä myös vähän kesäisiä asioita, esimerkiksi nuo kukat. Satula, suitset, paita, kengät ja hevosen musta harja, häntä ja jalat tuovat asuun sopivasti kontrastia. Asussa on käytetty rohkeasti ruskean eri sävyjä. Erityismaininta myös tuosta piposta, joka taitaa olla saatu viime vuonna siltä joulupukilta. Mielestäni asukokonaisuuteen kuuluisi kuulua myös pintelit, mutta tämä kokonaisuus ei todellakaan pinteleitä kaipaa. Pintelit olisivat ehkä jopa "sotkeneet" liikaa kokonaisuutta. Apua, en löydä tästä kokonaisuudesta mitään virheitä.
Abbien asu ei varsinaisesti ollut syksyinen, mutta jotain tiettyä mielenkiintoa se minussa herätti. Koska tämä asu ei varsinaisesti kuulunut teemaan, mietin pitkään, mille sijalle se pitäisi laittaa. Päädyin kuitenkin laittamaan sen toiseksi. Voin vannoa, että jos kisan teema olisi ollut talviset asut, tämä olisi voittanut ehdottomasti. Tummansininen ja musta ovat kyllä kieltämättä kaunis väriyhdistelmä. Silinterin olisin vielä vaihtanut mustaksi kypäräksi, mutta ei tuo huono ole noinkaan
Ellien asu pistää hieman hymyilyttämään. Todella pirteä asu, jossa on käytetty rohkeasti ruskean eri sävyjä. Kuitenkin tietynsävyiset ruskeat "uppoavat" hevosen väriin. Musta tuo jälleen kivasti kontrastia, mutta näin pirteän asun kanssa sitä olisi ehkä kaivannut enemmän. En kuitenkaan valita, todella söpö asu :3
Julian ja Mayan asut olivat hyvin samantyyliset, joten en osannut valita kumman laitan neljänneksi ja kumman viidenneksi. Niinpä ne saivat jaetun neljännen sijan. Julian asu on rauhallinen ja kontrastit värejen välillä eivät ole kovin suuret. Kuitenkin tummanpunainen on kaunis väri (itseasiassa mun lempivärixD) ja siitä tulee kivasti loppusyksyn ruska mieleen. Hevosvalinta on hyvä ja värit sopivat myös hevoselle. Olisin kuitenkin ehkä valinnut erivärisen hatun tai sitten lisännyt enemmän ruskeansävyjä.
Mayan asu on myös rento ja nätti. Musta ja punainen ovat aina toimiva väriyhdistelmä. Ehkä tummanpunaiset tai musta-punaiset pintelit olisivat olleet vielä kiva lisä asuun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti