sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Toukokuun muotikisan tulokset

Heip,
nyt on toukokuun muotikisa pidetty. Osallistujia oli ihan kiitettävä määrä. Mietin että voisimme pitää muotikisan vaikkapa kerran kahdessa kuussa, jotta kaikkien innostus ja mielenkiinto säilyisi. Kerran kuussa on ehkä liian usein ainakin omasta mielestäni. Voimme kehitellä muotikisan lisäksi vaikkapa toisen kilpailun. Jos jollain on hyviä ideoita, otan niitä ilomielin vastaan.
Nyt kuitenkin pidemmittä puhteitta niihin tuloksiin ja arvosteluihin.

1. Capucine Purplevalley
2. Britney Snowson
3. Holly Lightheart
4. Wilma Candledawn
5. Evinka Bluewater
6. Evelina Mclake
7. Sofia Silverlake
8. Pia Highbridge
9. Therese Slowdaughter

1. Capucine Purplevalley
Pidin Capun asusta, koska siinä oli mutavan pirteitä värejä, jotka sopivat hyvin teemaan. Pinkki ja valkoinen sointuivat hyvin yhteen. Väriyhdistelmä sopi myös hevosen väriin. Mustat housut toivat asukokonaisuuteen enemmän kontrastia - pinkit tai valkoiset housut olisivat ehkä näyttäneet turhan tylsiltä. Musta ns. peittyy hyvin muiden värejen sisään, mutta tuo asukokonaisuuteen kuitenkin sitä pintaa, johon silmä voi tarttua ja näin siitä tulee paljon mielenkiintoisempi.
 

2. Britney Snowson
Ruotsinvärejä käyttää mielestäni ihan liian harva pelaaja. Värit sointuvat hyvin yhteen ja ovat mukavan pirteitä. Suitsien ja satulan väri tuovat kontrastia asuun. Mustat housut olivat aluksi mielestäni liikaa, mutta hetken mietittyäni, en olisi keksinyt mitään muuta sävyä, joka olisi voinut korvata mustan. Plussaa siitä, että myös hanskat olivat mustat.


3. Holly Lightheart
Tässä asu, joka kieltämättä toi hymyn huulille :) Valkoinen ja punainen ovat yleensä joulun värejä, mutta tästä asukokonaisuudesta niistä tuli mieleeni silti pikemminkin kesä kuin joulu. Punainen väri oli tarpeeksi tumma, eikä puhdasta valkoisen väriä oltu käytetty liikaa. T-paita kruunasi ehdottomasti koko asun. Mielestäni jengi käyttää ihan liian vähän tehtävistä saatuja kamoja ja niitä pidetään turhina ja rumina. Tässä kuitenkin pätevä esimerkki siitä, että myös niillä rumilla ja turhilla kamoilla voi saada aikaan näyttäviä asukokonaisuuksia. Hitsi, en keksi tästä asusta mitään huomautettavaa, vaikka kuinka yritän miettiä. Tämä asukokonaisuus saa ehdottomasti kunniamaininnan :)


4. Wilma Candledawn
Olen aina ollut ehdottomasti sitä mieltä, että mustalle hevoselle sopii lähes mikä räikeä väri tahansa. Keltainen näyttää hienolta ja sitä on osannu käyttää kohtuudella. Mustat housut, satula ja suitset uppoavat hevosen väriin, joten niihin ei hirveästi kiinnitä huomiota, mikä on hyvä asia, sillä muuten asu saattaisi vaikuttaa hieman sekavalta. Valkoinen paita rauhoitti asua ja sopi hyvin häntärusetin kanssa. Pipon väriä en oikein osannut yhdistää mihinkään (paisti saappaisiin, mutta ne uppoavat mielestäni hevosen väriin niin, ettei sävyä tuskin edes huomaa). Itse olisin valinnut vaikkapa mustan pipon, sillä se taas olisi sopinut hyvin muun mustan kanssa, eikä olisi hypännyt niin paljon silmille kuin ruskea pipo.


5. Evinka Bluewater
Kypärän ja paidan värit sopivat hyvin yhteen ja tuovat asukokonaisuuteen sopivasti kontrastia ja ovat myös kesäiset sävyt. Satulahuovan väriksi olisin valinnut myös vihreän, mutta tuo pinkkikin on ihan hyvä, sillä ei se nyt niin kauhean paljon erotu tuolta. Ruskea satula ja suitset antoivat asulle rauhallisen vaikutelman.


6. Evelina Mclake
Asu oli aika tumma, joka toi hieman miinuspisteitä. Vihreä paita ja vihreä satulan istuinosa olivat ainoat kesäiset värit, tosin nekin tummanvihreitä. Jos teemaa ei olisi ollut, tämä asukokonaisuus olisi varmasti sijoittunut paremmin. Värit ovat rauhalliset ja sopivat hyvin yhteen. Paidan valkoinen yksityiskohta + hevosen valkoiset rusetit tuovat kontrastin asuun. Itse olisin kokeillut lisäksi vielä mustavalkoisia pinteleitä, mutta hieno tämä on mielestäni näinkin :)


7. Sofia Silverlake
Asu oli mielestäni turhan tummahko, toki valkoiset yksityiskohdat toivat plussaa. Hevoselle olisi voinut lisätä päähän vielä vaikkapa valkoisen kukan, jottei pääosa olisi jäänyt noin tummaksi. Muuten valkoinen ja sininen olivat hyvin sommitellut, eikä kumpaakaan ole käytetty liikaa, vaan värit olivat tasapainossa.


8. Pia Highbridge
Pidin Pian asusta tosi paljon, nyt kun katselin sitä hieman tarkemmin, miinuksena toki se, etteivät sävyt olleet kesäiset. Punainen ja musta on aina varma valinta, valkoinen tuo tosi hienosti valoa asukokonaisuuteen ja sitä on lisätty hillitysti.


9. Therese Slowdaughter
Myös Theresellä oli hieno asukokonaisuus, tosin ei teemaan kovin hyvin sopiva. Kuten jo aijemmin sanoin, musta ja punainen sopivat hyvin yhteen. Tässä tapauksessa olisin vaihtanut vielä päähän mustan rusetin tilalle punaisen rusetin tai kuka, joka olisi korostanut hieman myös hevosen päätä, eikä se olisi jäänyt noin tummaksi.


Kiitos jälleen kaikille osallistuneille ja mukana olleille!

4 kommenttia:

 1. Mulla ei oo kisa ideoita, mutta makkaraparaati!!!!1 Eli käytäs kaikki makkarapaikat läpi :> Ja jokainen ostais makkaraa. Oisko hyvä ehdotus? :3

  VastaaPoista
 2. oletko huomannut että olen lähettänyt bannerin kisaan sinulle facebookissa? ihmettelen vain koska et ole vielä vastannut siihen. xD
  ainiin ja minulla ehdotus kisa: vedetään vaikka se hollow woodin lippu juttu läpi JALAN ja sitten voittajan nimi pääsee tuonne reunaan :3 tai jtn vastaavaa xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon huomannu, en vaan tajunnu vastata siihen xD Ja kiitti ehdotuksesta!

   Poista