perjantai 25. huhtikuuta 2014

Vappuvaellus, bannerikisa & muotikisa infoa!

Moikka kaikki!
Kevät on jo pitkällä ja on aika päivittää jälleen banneria. Vappukin saapuu, joten sen kunniaksi täytyy toki järjestää vaellus. Lisäksi ensikuun muotikisakin alkaa painaa päälle!

Vappuvaellus
Järjestämme Vapun kunniaksi vaelluksen 1.5 kello 20.00. Vaelluksen pituudesta ei ole vielä tietoa, mutta kestää kuitenkin alle 30 min. Pukeutukaa kesäisiin väreihin. Vaellus alkaa Steven Farmilta ja päättyy makkaralle tai piknikille jonnekkin.
Jos haluat vaellukselle, sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Tulet vain paikalle 10 minuuttia ennen vaellusta, niin ehdit varmasti mukaan.

Bannerikisa
Olisiko aika vaihtaa kesäisempi banneri tänne blogin puolelle? Koska itse olen aika tumpelo ja epäkekseliäs onks toiki sana o.o" bannerin tekijä, päätin jälleen laittaa kisaa pystyyn! Bannerin koko tulee olla suurinpiirtein sama kuin tämän nykyisenkin (900 x 350) ja teeman kesäinen, eli ei siis mitään kauhean tummia sävyjä. Muita kriteereitä ei ole, vain mielikuvitus on rajana. Bannereita voi lähetellä 9.5 asti minulle (Sabrina Nightrock) facebookissa tai s.postiin (snefald98@gmail.com). Voittajabanneri julkaistaan täällä blogissa 10.5!

Toukokuun muotikisa
Jälleen olisi aika uuden muotikisan. Viimeisimmässä muotikisassa en itse ollut mukana, joten en myöskään pystynyt kirjoittelemaan noita asu-arvoteluja. Tällä kertaa aijon kuitenkin tulla mukaan. Toukokuun muotikisa pidetään siis 4.5 kello 19.30 samassa paikassa kuin ennenkin (sirkusteltan luona). Pukeutua saa ihan oman maun mukaan, mutta plussaa tulee kesäisistä väreistä.
Muotikisaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Riittää kun tulet ajoissa sirkusteltan eteen odottelemaan ja ilmoitat silloin selkeästi haluavasi mukaan muotikisaan. Muotikisan voittaja saa Champion -tittelin seuraavaksi kuukaudeksi + kuva hänen asukokonaisuudestaan laitetaan blogin oikeaan sivupalkkiin.

6 kommenttia:

  1. yritän osallistua noihin kaikkiin, vaikka en lupaa mitään :D bannerin yritän värkätä ainakin, vaikka en mikään pro siinä olekkaan x) pitääkö siinä bannerissa muuten olla jtn norttilaisia vai riittääkö että siinä vähintään lukee North Steeds Gang? :3 toivottavasti tajusit jtn. mitä yritin selittää xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. taisiis riittääkö jos on esim. vaan kaksi norttilaista esim.? xD

      Poista
    2. Ei ole mitään väliä onko bannerissa yksi vai kymmenen norttilaista vaiko sitten se pelkkä teksti. Se että osallistuu ja yrittää parhaansa on tärkeintä :D

      Poista
    3. oukei selkis :DD eli ei väliä vaikka olisi mursulaisia 8)

      Poista
  2. noin ny värkkäsin sen xD lähetin sen sulle faces. ei se kyl mikää ihmeellinen ole mut toivottavasti edes siedettävä :DD

    VastaaPoista
  3. Koitan osallistua baneri ja muoti kisaa :D

    VastaaPoista