tiistai 12. marraskuuta 2013

Uusi NSG?

En olisi uskonut tekeväni enään nsg:tä uudelleen, mutta hupsista keikkaa. Mä oon hirveän huono kieltäytymään asioista ja eilen, kun eräs entinen clubilainen minulle tätä ehdotti, en voinut sanoa suoraan että ei. Kelasin sitten asioita yön yli päässäni ja tulin siihen lopputulokseen, että perustan uuden nsg:n, tuli siihen sitten paljon porukkaa tai ei. Tämä clubi on ja pysyy, sen mä lupaan!

Kuten moni jo tietää, joku pöljä on perustanut saman nimisen clubin. Lähetin hänelle eilen viestiä, eikä hän vielä ole vastannut. Aijon kuitenkin pitää teidät asiasta ajan tasalla tästä asiasta.

Jos tämä tyyppi suostuu poistamaan clubinsa, niin perustan nortit uudelleen. Kaikki on siis täysin hänestä kiinni. Millään muulla nimellä en suostu tekemään, sillä se ei ole silloin aito North Steeds Gang. En väitä, että clubi olisi heti entisensä, mutta mä uskon että ajanmittaan me saadaan siitä sama vanha nsg.

Poistin jo nykyisen clubini Wicked Ladiesin, nyt vain odotetaan milloin North Steeds Gang nimi vapautuu ja päästään perustamaan se uudelleen ;)

Hihi, ootan jo tän vuoden itsenäisyyspäivävaellusta. Pystymmeköhän rikkomaan viimevuotisen ennätyksen ja vaeltamaan 4 tuntia? 8))

12 kommenttia:

 1. EI siitä samaa klubia tule koska tuskin saatte koko vanhaa porukkaa takaisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän että samaa porukkaa on mahdoton saada kasaan, mutta mielestäni se voi silti olla sama vanha nsg, tosin se vaatii vain hieman sopeutumista ja totuttelua, niinkuin kaikki uudet asiat yleensäkin :)

   Poista
 2. Tullakko Nortteihin vaiko eikö tulla? Asiat on kuitenkin nyt hyvin Fire Steedeis, mutta houkuttas tulla Nortteihinkin. En kyllä yhtään tiiä ;_; Porukka vaan hajaantuu ja kun ei itse voi olla kahdessa clubissa samaan aikaan.
  Jos vaan se sama vanha "pääporukka" ois sovussa keskenään eikä ois riitoi niin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niii...voi että D: Toisinaan sitä itsekkin miettii, että miksi tyyppejen pitää riidellä niin paljon, sillä se ei aiheuta mitään muuta kuin pahaa mieltä ja porukan hajoamista.

   Poista
 3. jee north steeds gang!!

  VastaaPoista
 4. EIIIII ;_; Just ku vaihdoin ruotti servulle ;_; Mut voinko tulla sinne toisella tyypillä jos luot ? :3 Mul on hirvee olla ilma klubii ;_;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sua :/ Joo voit tulla toki toisella tyypillä, ilmoittelen sitten tänne blogin puolelle kun teen sen clubin :)

   Poista
 5. JEEEEEEE! MÄKI OON SIEL ::) TÄÄ ON MAAILMAN PARAS PAIKKA :)

  > SSO the best club - NSG - North Steeds Gang!

  ~ Vanessa Searock - Mukana myös! ~

  VastaaPoista
 6. No huhhuh 4 tuntia ite en kyllä pystyis : D mun koneaika menis siinäki :DDDD onnee teille ^^

  T. Kata Papastreet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, joo :D Neljä tuntii on kyl pitkä aika, mut ei siin oo pakko olla koko aikaa mukana. Viimevuonnakin porukkaa tuli ja meni kesken vaelluksen. Kiitos :)

   Poista
 7. Ug, vaellusta 4 tuntii :D
  Aika kivaa, taidan tulla mugaan :)

  Ou Mai Gaad.. ajattelen 4 tuntii :DD

  Vanessa Searock

  VastaaPoista